Hay Day diamanten verdienen

hay day diamantenIn Hay Day diamanten verdienen kan op verschillende manieren, zoals we al eerder besproken hebben in onze Hay Day Handleiding.

Omdat bezoekers van Digitalweb.nl benieuwd zijn hoe je snel en gemakkelijk in Hay Day diamanten verdienen kunt, hebben we een artikel gemaakt waarin je er alles over kunt lezen:

Hay Day diamanten verdienen – binnen het spel

Tijdens het spelen van het spel, gaat Hay Day diamanten verdienen eigenlijk vanzelf. Zoals je hieronder kunt lezen, verdien je tijdens het spel redelijk eenvoudig voldoende diamanten om normaal met je boerderij te kunnen blijven spelen zonder dat je daarvoor extra diamanten hoeft te kopen. Als je de volgende zaken in de gaten houdt, kun je de creditcard gewoon in zak houden…

 • Delf grondstoffen uit de mijn
  Als je grondstoffen delft uit de mijn, krijg je er regelmatig een diamant bij. Geen vetpot, maar alle beetjes helpen.
 • Bekijken van trailers
  Sinds enkele maanden verschijnt er, in ieder geval op de iPad editie van Hay Day, regelmatig een roze ticket naast je brievenbus. Als je hierop klikt, krijg je na het kijken van de trailer van een andere app, een gratis diamant.
 • Hengelen naar diamanten
  Sinds een van de vorige grote updates, kun je in Hay Day diamanten verdienen met het vangen van vissen. Voor elke vis die je voor de eerste keer vangt, krijg je 1, 2 of 3 diamanten, afhankelijk van de grootte van de vis.

 • Behalen van het volgende level
  Als je voldoende sterren hebt verzameld en je het volgende level bereikt, krijg je meestal 2 of 3 diamanten. Je zult dus zo snel mogelijk je levels moeten behalen om zoveel mogelijk gratis diamanten te verdienen.
 • Diamanten in de rode kisten
  Je ziet regelmatig rode kisten half begraven liggen in je eigen boerderij of bij vrienden. Hoewel de kisten vaak leeg zijn, bevatten ze soms een ware schat van 5 diamanten! Klik deze kisten dus altijd aan als je ze ziet.
 • Prestaties behalen
  Zeker bij de eerste levels zul je regelmatig prestaties behalen. Je ziet dan wat kleurige ballonnen in beeld met de melding dat je bijvoorbeeld 100 geiten hebt gemolken, je land 5 keer hebt uitgebreid of 500 kg vis gevangen hebt. Voor elke prestaties krijg je tussen 1 en 50(!) diamanten.
 • Diamanten in een verrassingspakket
  Als je vaak vrienden en andere spelers helpt met bootbestellingen, of het water geven van hun fruitbomen, krijg je de volgende dag bedankbriefjes in je brievenbus. Als je meer dan 10 van deze bedankjes hebt gespaard, kun je een verrassingspakket kopen. Afhankelijk van de prijs van het pakket, kun je hiermee 3 tot 8 diamanten verdienen. Helaas zit er ook wel eens wat mindere items in zo’n pakket, zoals een lelijke plant. Maar ook af en toe een landakte.
 • Doelstellingen behalen
  In Hay Day zijn er persoonlijke en gezamenlijke doelstellingen te behalen. Deze worden aangekondigd via het evenementenbord, links naast je kraampje. Als de gezamenlijke doelstellingen behaald worden krijg je 5 gratis diamanten. Een extra motivatie dus om deze doelstellingen te behalen!

Hay Day diamanten verdienen – buiten het spel

Hay Day diamanten kun je ook winnen op de Hay Day Facebook pagina. Daar worden regelmatig prijzen van 300 of 500 diamanten verloot onder de ‘likers’ van berichten en als prijs van een simpele quiz. Dit is zeker het proberen waard.

Link: Hay Day Facebook pagina.

Reacties

 1. Mijn moeder en ik spelen dagelijks hayday.

  Ik ontvang 1 of 2 maak per dag een roze ticket bij mijn brievenbus waarna ik inderdaad een diamant ontvang. Mijn moeder heeft dit niet, maar wilt dit wel heel graag!

  We spelen het beide op de iPad.

  Kan iemand mij hiermee helpen?

  Gaby

  • Hoi Gaby. Ik snap dit zelf ook nog niet helemaal. Ik heb die roze tickets een hele tijd niet gehad op mijn iPad, terwijl mijn dochter ze wel dagelijks kreeg. Nu heb ik ze ook weer. Ben benieuwd of iemand anders het antwoord heeft. Op de iPod krijg je ze helemaal niet volgens mij.

   • Neen op de Ipod krijg je ze helemaal niet , wat natuurlijk jammer is .. De diamanten komen traag .. En zijn rap weer weg ..

    • De diamanten in Hay Day zijn inderdaad een probleem voor veel spelers. De makers focussen te veel op het kopen van diamanten en zijn ook niet van plan iets te bedenken om het per ongeluk uitgeven van diamanten te voorkomen of zelfs maar te beperken.

     • Ik krijg toch regelmatig gratis diamanten, toch zeker een stuk of 30 per week.
      Via de kistjes/briefjes/doelstellingen/updates/mijn.
      Dit is het enige spel waar het niet om diamanten gaat. Ook zonder diamanten kan je het spel volledig spelen, dat vind je helaas niet in ieder spel.

      Dus mijn conclusie is : Hay Day Heb je geen geld nodig om te spelen, enige wat diamantjes makkelijker maakt is dat je meer productielijnen kan kopen, en met die +- 30 wat ik krijg per week gaat dat uitermate uitstekend!!

 2. Je hebt gelijk Randy, Hay Day is prima te spelen zonder er geld aan uit te geven. IK huur zelf ook vaak Tom in voor 15 diamanten. Zoeken naar zilverstaven, scheppen, kettingen (kost me geen diamanten om ze te maken) en meer moeilijk te produceren producten.

  Het spel wordt, vind ik, wel saaier als je verder komt. Als je alle machines en producten hebt, is het alleen nog maar uitzingen tot het volgende level. En uitkijken naar de volgende update.

Close