5 handige gadgets

handige gadgetsDe meeste gadgets zijn vooral leuk om te zien maar niet altijd even praktisch. De allerbeste gadgets zijn naast übercool ook nog eens extreem nuttig. Deze gadgets zullen dan ook op den duur hun gadgetstatus kwijtraken en gezien worden als standaard accessoires voor de smartphone, tablet of computer. Wij hebben voor jou 5 handige gadgets gevonden die je dag een stuk aangenamer zullen maken. Veel leesplezier!

#1 – Bluetooth Speakers

Met stip op nummer 1 in de lijst van 5 handige gadgets. Eén van de redenen waarom je niet altijd en overal je speakerset meeneemt, is de overmaat aan kabels. Nu zijn er verschillende draadloze speakersets op de markt, maar geen van deze zijn zo eenvoudig te gebruiken als Bluetooth speakers.

Bluetooth is als technologie de afgelopen jaren flink verbeterd en je zou zelfs kunnen zeggen dat Bluetooth volwassen is geworden. Een Bluetooth 4.0 verbinding is razendsnel en bovendien zeer betrouwbaar. Het is niet verwonderlijk dat er dan ook steeds meer accessoires en gadgets gebruik maken van Bluetooth.

Bluetooth speakers zijn inmiddels in allerlei maten en smaken verkrijgbaar. Een basis Bluetooth speakersetje heb je al voor een paar tientjes. Hecht je veel waarde aan sublieme kwaliteit dan kun je voor 200 – 300 euro een professionele draagbare Bluetooth speakerset aanschaffen.

{{adsense_article}}

#2 – iPhone printer

Net een foto gemaakt met je iPhone en wil je deze uit printen? De kans is groot dat er geen printer in de buurt is. Daarnaast kun je een grote laserprinter niet overal mee naar toe slepen. De oplossing? Een speciale iPhone printer!

De iPhone printer is met zijn afmetingen van 18 x 10 x 15 cm erg klein en compact. Je kunt deze printer dus eenvoudig mee nemen. De printer maakt printjes van 10 x 15 cm (standaard fotoformaat) met een pixelgrootte van 300 dpi. Bovendien kun je je iPhone met de printer opladen. Een verdiende 2e plaats inde de top 5 handige gadgets.

#3 – Koelkast en thermoskan met USB

usb koelkastGeen zin om naar de koelkast te lopen of een nieuwe bak koffie te zetten? Je kunt je blikje cola koel houden met een kleine koelkast met een USB uitgang.

Omgekeerd kun je met een thermoskan met USB uitgang ervoor zorgen dat je bak koffie of thee lekker warm blijft.

Beide gadgets heb je al voor één of twee tientjes dus in principe zijn koude koffie en warme frisdrank verleden tijd. Beetje flauwekul gadget, maar wel heel cool. Daarom toch een derde plaats.

#4 – Lithium Polymeer oplader

Ben je vaak op pad en werkt bijna alles dat je in je tas of jaszak hebt, op batterijen? Dan is het een goed idee om te investeren in een powerbank oplader. Wellicht niet de meest exotische in de wereld van de coole gadgets, maar waarschijnlijk wel één van de meest praktische gadgets die je kunt bezitten.

lithium polymeer accuMet deze lithium polymeer oplader hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je batterijen leeg gaan. Je laadt namelijk simpelweg je batterijen weer op als het zover is. Je kunt je smartphone zelfs meerdere keren opladen met 1 volle powerbank.

In de lijst van handige gadgets is dit degene waar je het meest dankbaar voor zult zijn dat je hem aangeschaft hebt.

#5 – Privacy beschermhoezen en screen protectors

Heb jij ook zo vaak last van pottenkijkers, op het moment dat je je tablet tevoorschijn tovert? Om de inkijkhoek van je iPhone af te schermen is nog redelijk eenvoudig. Maar van een iPad wordt dat, vanwege haar afmetingen, een stuk lastiger.

Gelukkig zijn hier meerdere oplossingen voor. Je kunt namelijk een speciale beschermhoes of screen protector bestellen, die het scherm van jouw tablet afschermt voor nieuwsgierige aagjes. Door de kijkhoeken af te schermen, kun alleen jij zien wat er op scherm gebeurt.

{{adsense_article}}

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.