App maker

Ben je op zoek naar een goede app maker? Via internet kun je toegang krijgen tot een groot aantal app makers. Welke moet je gebruiken en welke is de beste? Een aantal app makers nemen wij graag even met je door.

GameSalad

Als je een game wilt maken kun je uit weinig app makers kiezen. GameSalad is één van de weinige aanbieders die het mogelijk maakt om je eigen game app te maken. Voordeel van deze aanbieder is dat je naast apps voor iOS en Android ook Windows Phone apps kunt maken.

iBuildApp

Met iBuildApp maak je zowel iOS als Android apps. Er zijn verschillende abonnementen waar je uit kunt kiezen. De prijzen beginnen bij zo’n 10 euro. Het nadeel van het goedkoopste abonnement zijn de weinige opties die je kunt toepassen op je app.

AppMakr

AppMakr is een stuk goedkoper, je maakt al apps vanaf 2 euro per maand. Je kunt apps maken voor zowel iOS als Android. Het goedkoopste abonnement kent wel enkele nadelen. Zo verschijnt het logo van AppMakr in je app. Het duurste abonnement kost je zo’n 12 euro. Dit is zeker het geld waard, je kunt dan alle functies gebruiken namelijk.

Shoutem

Ook met Shoutem maak je apps. Er is echter sprake van een hele andere prijsklasse. Het goedkoopste abonnement kost je al meer dan 20 euro per maand. Het duurste abonnement gaat richting de 140 euro per maand. Je mag dus behoorlijk in de buidel tasten als je aan de slag gaat met Shoutem.

Appy Pie

Als één van de weinigen biedt Appy Pie een gratis account aan. Je kunt met Appy Pie zowel Android als iOS apps ontwikkelen op basis van drag and drop. Het gratis account stelt overigens weinig voor, je kunt er niet zoveel mee. Voor het duurste account betaal je ongeveer 40 euro per maand.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.