Apple iOS update naar Versie 7.0.6

update apple ios 7.0.6Apple heeft deze week een nieuwe update vrijgegeven voor iOS7. Het is inmiddels de zesde update, waardoor na het binnenhalen van deze update jouw Apple toestel wordt bijgewerkt naar iOS versie 7.0.6. De  Apple iOS update kan worden binnengehaald door op je smartphone of tablet naar Instellingen > Software-update te navigeren.

Welke veranderingen brengt de Apple iOS update naar 7.0.6 met zich mee?

De nieuwe update van Apple komt enigszins als een verrassing, aangezien voor volgende maand een grotere update gepland staat. In maart zal Apple namelijk iOS 7.1 beschikbaar stellen. Het is dan ook duidelijk dat je van iOS 7.0.6 geen nieuwe features of andere grote veranderingen mag verrassen.

De voornaamste reden voor het uitrollen van iOS 7.0.6 is het oplossen van een urgent beveiligingsprobleem met SSL-verbindingen. De precieze details zijn niet bekend maar aangezien de update drie weken na iOS 7.0.5 wordt uitgerold, is het probleem volgens Apple dringend genoeg om het probleem meteen aan te pakken.

Ook Apple iOS update 6.1.6 vrijgegeven

Naast het vrijgeven van iOS 7.0.6 geeft Apple ook iOS 6.1.6 vrij voor apparaten die niet langer meer een update naar iOS 7 krijgen. Zo wordt het beveiligingslek met SSL-verbindiingen ook voor deze apparaten opgelost. Het is de eerste update voor iOS 6 in een behoorlijke lange tijd.

{{adsense_article}}

De grootte van de update is afhankelijk van welk toestel of tablet je beschikt. Voor de meest recente smartphones is de update tussen de 13 en 16 MB groot.

Er is verder nog niet veel over iOS 7.1 bekend, behalve dat er een aantal interne aanpassingen gemaakt zullen worden die de prestaties van het besturingssysteem ten goede zullen komen. En dat de lay-out van het besturingssysteem licht aangepast zal worden.

iOS 8 pas later in dit jaar verwacht

Dit jaar zal Apple ook nog met iOS 8 uitbrengen. Dit zal pas echter aan het eind van de zomer of begin van de herfst gebeuren. Men verwacht dat het besturingssysteem tegelijk met de iPhone 6 uitgebracht zal worden.

De eerste officiële informatie over iOS 8 zullen we waarschijnlijk krijgen tijdens het Worldwide Developers Congres in juni. Volgens de eerste speculaties zal het design van iOS met de achtste versie van het besturingssysteem nauwelijks tot niet veranderen.

Er wordt gesuggereerd dat het nieuwe besturingssysteem een focus heeft op gezondheid en fitness en zal bovendien worden geïntegreerd met de iWatch die ook dit jaar nog wordt verwacht.

{{adsense_article}}

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.