De beste Android- en iOS-apps van maart

Ben je op zoek naar de beste Android- en iOS-apps van deze maand? Wij hebben een aantal interessante apps op een rij gezet voor je, zowel voor Android als iOS besturingssystemen. Maak kennis met 3 interessante apps, Pathé Thuis, Sleepfulness en Blendle.

Blendle app

Laten we eerst eens naar de app Blendle kijken. Deze app was in oktober 2015 al even te downloaden. Dat was toen een zogenaamde testversie. In maart van dit jaar is de definitieve versie van Blendle te downloaden. Deze versie is beschikbaar gekomen voor Android. iOS kent al langer een Blendle app, maar de versie die nu beschikbaar is gekomen voor Android is een flink stuk uitgebreider. Wat is het verschil met de iOS versie? Op iOS krijg je toegang tot de zogenaamde Blendle Trending. Je krijgt interessante stukken en artikelen te zien waar je mogelijk geïnteresseerd in bent. De Android versie werkt anders, die geeft je volledige toegang tot de hele database van Blendle.

Download de Android versie van Blendle

Sleepfulness app

Gebruik jij al een app die nagaat hoe je slaapt? Er zijn de afgelopen jaren verschillende “slaap-apps” verschenen, Sleepfulness is er ook één. Sleepfulness pakt het wel anders aan dan de meeste andere apps. De app kijkt niet direct naar hoe lang je slaapt, maar heeft als doel het verbeteren van de kwaliteit. De makers geloven dat je zelfs overdag al bezig moet zijn met de kwaliteit van je slaap, het is allesbepalend voor hoe je je voelt en hoe je prestaties zijn. Sleepfulness kent 4 verschillende instellingen. Going to sleep, Can’t sleep, Waking up en Daytime. Afhankelijk van de instelling krijg je verschillende soorten muziek te horen, zo kom je helemaal in de juiste stemming.

Download de Android of iOS versie van Sleepfulness

Pathé Thuis app

Ben je een echte filmliefhebber maar kijk je het liefst thuis in plaats van in de bioscoop? Dan is de Pathé Thuis app echt iets voor je! Sinds deze maand kun je de Pathé Thuis app ook voor iOS downloaden en installeren. Hoe werkt de app precies? Het is heel simpel, je kunt zoeken naar films. Daarna kun je besluiten of je de film wilt kopen of huren. Het grote voordeel is dat je per film betaalt, je zit dan ook niet vast aan een duur abonnement. Ook Chromecast wordt ondersteundt wat een extra voordeel is. Op de iPad kon je al gebruiken maken van de Pathé Thuis app, binnenkort wordt die ook geupdate. Ook Android liefhebbers kunnen straks profiteren van een Pathé Thuis app met nieuwe functies, er wordt hard gewerkt aan een nieuwe versie.

Download de iOS versie van Pathé thuis

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.