De allereerste tips voor Boom Beach

tips voor Boom BeachBoom Beach is het derde en nieuwste spel van de Finse ontwikkelaar Supercell, bekend van Hay Day en Clash of Clans. De game is in Canada al uitgebracht voor iOS en een Android versie zal binnenkort beschikbaar worden gesteld. De verwachting is dat ergens in maart de game wereldwijd zal worden gereleased in de AppStore. We houden je uiteraard op de hoogte…

Boom Beach is een strategie spel waarbij er, in tegenstelling tot Clash of Clans, op een moderne manier oorlogje gespeeld wordt. De strategie die je moet gebruiken is daarom anders, en dat maakt de game een geheel nieuwe uitdaging.

Wil jij de concurrentie voor zijn? Lees dan de eerste reeks tips voor Boom Beach.

Tips voor Boom Beach

Met de volgende tips voor Boom Beach kom je al een eind op weg:

  • Je thuisbasis begint slechts met één zaagmolen. Maak je echter niet ongerust want je zult op den duur extra basissen kunnen veroveren, en dus extra zaagmolens verkrijgen.
  • Je kunt rondom je extra basissen bomen kappen zodat de bomen rondom je thuisbasis gespaard blijven.
  • Gebruik de bomen rondom je thuisbasis om raket- en mortierwerpers te verbergen voor de tegenstander.
  • Extra basissen zijn een geliefd doelwit voor aanvallen van andere spelers. Wanneer je een extra basis verliest aan een andere speler, dan zal deze basis automatisch een sterkere verdediging krijgen. Hetzelfde geldt als jij een extra basis van de tegenstander verovert. Daarom zullen extra basissen ook meerdere keren per dag van eigenaar wisselen totdat de verdediging zodanig versterkt is dat de basis niet meer overwonnen kan worden.
  • Plaats NOOIT verdedigingswerken zoals raket- en mortierwerpers naast elkaar. Bommen van bijvoorbeeld een oorlogsschip kunnen in het midden geplaatst worden waardoor beide verdedigingstorens gesloopt worden.

{{adsense_article}}

  • Wanneer je een basis overneemt van de tegenstander, zal het omringende dorp zijn trouw aan jou beloven en, op dezelfde manier als extra basissen, grondstoffen per boot sturen. Deze grondstoffen zijn veilig van vijandelijke troepen, ook als je niet online bent, aangezien deze nog niet toegevoegd zijn aan je totale voorraad.
  • Bevriende dorpen op de kaart kunnen, in het geval van single player modus, door de computer AI overgenomen worden. Daarnaast kun je, in het geval van multi player modus, nieuwe multiplayer gevechten ontdekken op de kaart. Deze gevechten worden aangegeven door een aanval op één van de bevriende dorpen door een groep huurlingen.
  • Eens in de twintig uur wordt je basis beschermd door een automatisch schild. Wanneer jouw basis door dit schild beschermd wordt, kun je, zowel online als offline, niet aangevallen worden. Dit is het ideale moment om je basis aan te passen. Wanneer het schild verdwenen is, kun je, zowel online als offline, wel weer aangevallen worden door vijandelijke legers.
  • Diamanten hebben het voordeel dat je er alles mee kunt kopen. Helaas kun je op hogere levels steeds minder kopen met de diamanten omdat alles duurder wordt. Het is meestal aan te raden om legers te kopen met diamanten. Gebruik daarnaast nooit de Instant knop. Wanneer je namelijk met diamanten betaalt na het starten van productie krijg je 33% korting.
  • Bepaal welke basis je aanvalt aan de hand van de voorraad van de tegenstander. Als in deze basis grondstoffen gespaard worden om de basis uit te breiden, is dit een uitstekend moment om de basis aan te vallen. De basis blijft op de map zichtbaar totdat je deze hebt veroverd dus haastige spoed is zelden goed.

Naarmate het spel meer gespeeld wordt, zullen er natuurlijk meer tips voor Boom Beach en meer uitgebreide tactieken boven water komen. Wordt vervolgd.

{{adsense_article}}

2 Comments on De allereerste tips voor Boom Beach

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.