Digitalweb Minecraft Pocket Edition server

Omdat we het leuk vinden om onze bezoekers een eigen server te geven hebben wij een server beschikbaar gesteld voor bezoekers van digitalweb.nl. De server is standaard te bereiken voor 20 bezoekers en er zijn geen kosten voor het gebruik van deze dienst. We vinden het leuk om onze bezoekers te voorzien van de services welke soms lastig zijn om te gebruiken. Word het te druk op de server dan zullen wij uitbreiden om zo iedereen van speelplezier te kunnen voorzien.

De Minecraft Pocket Edition server

Wij hebben voor de installatie van de server een X4 hosting gebruikt van Transip.nl en hebben onze eigen handleiding gevolgd zodat kunnen laten zien dat onze handleiding goed werkt.

Minecraft Pocket Edition survival server

Wij als redactie hebben besloten om er een survival server van te maken omdat de meeste mensen deze gamemode spelen. Is de vraagstelling ook voor de andere server kan kunnen wij deze nog altijd aanpassen.

Gebruik van plugins

Wij hebben gekozen voor een kale versie van Minecraft hebben jullie suggesties voor de Minecraft pocket edition plugins horen wij het uiteraard graag. Je kan de redactie een mailtjes sturen of je kan hieronder een reactie plaatsen zodat wij zien waar behoefte naar is. Dit betekend niet dat we deze plugin installeren we kijken eerst wat onze gebruiker graag zien.

Minecraft Pocket Edition Server informatie

De server is te bereiken via het volgende adres:
– Naamserver: digitalweb
– Serveradres: pe.digitalweb.nl
– Poort: 19132

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.