Ben je op zoek naar mooie nieuwe overhemden van een zeer goede kwaliteit die je ook nog eens niet hoeft te strijken? Dan kom je al snel uit bij Eterna overhemden. Eterna overhemden zijn er in verschillende modellen en met héél veel verschillende dessins. Er is dus altijd een overhemd dat past bij jou. Ook als je lange armen hebt kun je heel goed kiezen voor Eterna overhemden. Ze gaan tot mouwlengte 7! Dat is dus alvast goed nieuws. Het kan ook zomaar zijn dat je een hekel hebt aan lange mouwen, en raad eens: Eterna overhemden zijn er ook met korte mouwen. Ja, deze overhemden zijn echt voor iedere man.

Ga je voor Eterna overhemden in wijd, slim fit of iets daar tussen?

Die keuze is natuurlijk heel persoonlijk. En ook nog eens afhankelijk van hoe je het overhemd wilt dragen. Ben je van de losjes dragen en dan over je broek, dan is een wijd overhemd misschien iets voor jou. Al kan dat je ook een stuk breder maken dan je in werkelijkheid bent. Bestel eens een slim fit overhemd en zie en voel hoe dat staat. Je zult merken dat ook deze overhemden, door het gebruik van stretch materiaal niet zullen knellen en je niet zullen belemmeren in je dagelijkse bezigheden.

Een overhemd op een short of op een pantalon

In de herfst, winter en vroege lente zie je veel mannen die het liefst een mooi overhemd op een mooie pantalon of zelfs een goede jeans dragen. Met of zonder een jasje er over. En dat is natuurlijk altijd goed. Je kunt er in de zomer voor kiezen om nog steeds overhemden te dragen, maar dan één met korte mouwen en dan een mooie short er onder. Dit geeft een beetje een casual feel, maar zonder dat je in je zwemshort en met een verwassen t-shirt voor de dag komt. Overhemden zijn steeds draagbaarder geworden. De boorden zijn niet meer zo hard en je kunt je er mooi in kleden, zonder dat het je al te veel moeite kost.

Over moeite gesproken

Heb je wel eens een overhemd gestreken? Wat een drama! Al die knoopjes en die plooien… Heb je net één mouw goed gedaan, ligt die andere weer in de kreukels. Daar wordt niemand gelukkig van. De overhemden van Eterna zijn strijkvrij. Dat houdt in dat je je strijkplank niet voor de dag hoeft te halen. Ook niet als je je overhemd in de machine wast!