Gratis app maken

Een gratis app maken kan met een zogenaamde app maker. Met zo’n app maker zet je eenvoudig een app in elkaar. Dit klinkt natuurlijk ideaal maar er zitten wel wat haken en ogen aan. Je bent namelijk wel beperkt als je met zo’n app maker aan de slag gaat. Je kunt bepaalde opties toevoegen in je app, maar niet alles is mogelijk natuurlijk. Daarnaast is de gratis versie extra beperkt vaak, om bepaalde opties te kunnen gebruiken moet je betalen.

App laten maken

Als je een professionele app wilt dan kun je deze het beste laten maken door een goede programmeur of bedrijf dat zich bezig houdt met de ontwikkeling van apps. Wij weten natuurlijk niet wat je budget is, maar een app kost al snel een paar duizend euro. Toch kunnen gebruikers van een app snel zien of het een app is die in elkaar geklikt is met een app maker of dat er een professioneel ontwikkelteam achter zit. Als je een app voor je eigen bedrijf wilt dan is het verstandig om deze te laten maken. Zo straal je professionaliteit uit richting de gebruikers van de app. Je investering is dan zeker het geld waard!

Gratis app maken via internet

Wil je toch aan de slag met een app maker? Via internet kun je verschillende app makers vinden. De bekendste zijn GameSalad, iBuildApp, AppMakr, Shoutem en Appy Pie. Daarnaast kun je ook nog gebruik maken van de app makers BuildFire, BiznessApps en Como. Welke de beste is kunnen wij je niet vertellen, dat is vaak een persoonlijke vraag. Probeer de verschillende app makers uit om na te gaan welke je het prettigst vindt werken. Wij hopen dat je een mooie app kunt maken met één van de app makers die wij net hebben genoemd. Veel plezier en succes toegewenst!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.