GTA V: kopen of niet?

GTA V kopen

Het zal niemand zijn ontgaan, GTA V: Los Santos is uitgekomen. Omzet: al meer dan een miljard dollar! De vraag ‘moet ik GTA V kopen‘ kan dan ook alleen beantwoord worden met een volmondig ‘Ja’. Of toch niet?

{{adsense_article}}

Zo wordt er in de review van de Telegraaf wordt niet altijd even enthousiast gesproken over de nieuwe GTA V. Belegen grappen en saaie game-elementen worden genoemd als negatieve punten. De gameplay blijft echter onovertroffen, net als de uitmuntende graphics van het spel.

Voorlopig komt GTA V alleen uit voor de Xbox360 en Playstation 3. De PC gamers zullen nog even moeten wachten en hoeven zich nog niet druk te maken of ze GTA V kopen of niet. Officieel is de PC versie van GTA V nog niet aangekondigd, maar er gaan geruchten over een release nog voor eind 2013. Misschien kun je dus nog net voor Sinterklaas of Kerst GTA V kopen.

Let wel even op, het spel heeft 8GB ruimte nodig op de harddisk nodig op je console. Zorg dus dat je voldoende ruimte hebt. Gamers met een 4GB harddisk kunnen bijvoorbeeld een USB stick gebruiken.

Voor de Xbox360 en Playstation 3 gamers.: je kunt GTA V kopen via onderstaande links bij Bol.com. Gratis thuisbezorgt binnen 24 uur!

GTA V kopen bij Bol.com (Xbox360)

GTA V kopen bij Bol.com (Playstation 3)

{{adsense_article}}

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.