Hay Day boerderij spel uitleg

Het Hay Day boerderij spel is een populair spel, beschikbaar voor Android- en Apple-smartphones en is ook te spelen via Facebook en verschillende websites. Je begint als boer of boerin op je eigen boerderij met je eigen naam. Waar het beroep van boer voor velen misschien niet zo aantrekkelijk klinkt, kun je met Hay Day zelf ervaren hoe het is om op de boerderij te werken.

Het is aan jou om een boerderij op te bouwen vanaf de basis en door slim gewassen te verbouwen, te onderhandelen over de prijs van boerderijdieren en het op het juiste moment inkopen en verkopen van goederen, kun je jouw boerderij laten uitgroeien tot één van de beste boerderijen van Hay Day.

Hoe werkt het Hay Day boerderij spel ?

Het Hay Day boerderij spel is een zeer gebruiksvriendelijk spel waarbij je gemakkelijk met je vinger, of in het geval van de computer, je muis, opdrachten kunt uitvoeren. Het boerderijspel is verdeeld in levels, wanneer je opdrachten goed uitvoert kom je een level verder en heb je meer mogelijkheden om je boerderij uit te breiden.

Vanzelfsprekend zijn de eerste levels eenvoudig en snel uit te voeren, dit om Hay Day onder de knie te krijgen en kennis te maken met de mogelijkheden op jouw eigen boerderij. Al snel zul je ontdekken dat simpelweg de dieren goed onderhouden en gewassen verbouwen niet meer genoeg is om een level te halen. Inzicht en management zijn ook nodig om jouw Hay Day-boerderij tot een succes te maken.

Activiteiten in het Hay Day boerderij spel

Als je geld hebt wordt Hay Day een stuk leuker. Geld kun je in het spel verdienen door gewassen te verbouwen en vervolgens te verkopen in je eigen boerderijwinkel. Zorg er voor dat jouw producten gekocht worden door andere spelers terwijl je op het zelfde moment de best mogelijke producten voor de laagste prijs aankoopt in de boerderijwinkels van andere spelers.

Even klaar met het verbouwen van gewassen en het verzorgen van de dieren? Ga dan even rustig vissen. Uiteraard kun je de gevangen vis in Hay Day weer verkopen aan andere spelers zodat het jou geld oplevert. Het Hay Day boerderij spel is een erg vermakelijk en best wel verslavend spel. Dus weet waar je aan begint…

18 Comments on Hay Day boerderij spel uitleg

 1. Hoe weet ik of ik zilver, goud, of platinaerts uit de mijn haal.
  Is dat gebonden aan het gereedschap wat je gebruikt TNT, dynamiet of schep?

  • Hallo Agaath,

   Je weet niet tevoren wat je uit de mijn gaat halen. Je kunt goud, zilver, platina en soms diamanten krijgen, maar je moet altijd afwachten wat je krijgt.
   Het gereedschap dat je gebruikt, bepaalt alleen hoeveel metalen je uit de mijn haalt: dynamiet = 2 metalen, tnt = 3 metalen en de schep = 4 metalen. Dit is gebaseerd op de prijs van je gereedschap. Dynamiet is het goedkoopst, dan de tnt en het duurst is de schep.

   Succes…

 2. Kan je ook spullen verwijderen?
  Want ik heb een 2e varkens hok gekocht maar dat was niet de bedoeling, en het geld kan ik goed gebruiken.
  Verder vind ik het een leuk spel, mis alleen wel op Facebook een hulp pagina in het Nederlands net als landleven.

 3. Ik kan regelmatig diamanten ringen kopen, maar waarom zou ik dat doen? Verdien je daar ook tickets mee?

  • Het kost diamanten om ringen te maken en die zijn schaars en goed te gebruiken voor de uitbreiding van je productie.

 4. hoe kom ik aan katoen en pompoen en indigo, soms haal ik het uit de krant maar katoen vind ik nergens? kun je dit vanaf een bepaalde level krijgen? inzaaien kan niet want als ik op een landje klik dan zie ik geen deze dingen. wie kan mij helpen?

  • Dan ben ik niet de enige dus. Ik haal het ook uit de kraam.
   Weet het ook niet?? De tarwe, mais etc stond er toch wel tussen als je op een teelveld klikt??

   • Als je er een gekocht hebt moet je op de pijltjes drukken die onder de te zaaien spullen staan dan kan je het zelf zaaien

 5. Wat betekenen die uitroeptekens bij de boom? En soms staan ze achter de naam van een andere speler. Ik begrijp dat iemand mijn boom dan oplapt, maar kan ik iemand anders daar ook mee helpen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.