Hay Day Boerderij Verdwenen

Ken je dat? Je moeder of je vriend speelt ook Hay Day maar heeft even geen iPad bij zich, dus wil ook even op jouw tablet zijn / haar boerderij bijwerken. Jij denkt dat het geen kwaad kan en laat het toe. Je bent tenslotte een lieverd.

Maar zodra jij weer in je eigen boerderij wilt, gaat het helemaal mis. Je probeert in te loggen en tot je grote schrik loopt het programma vast en is je Hay Day boerderij verdwenen. Dus ineens kun je weer vanaf level 1 beginnen. Aaaaaarggghhhhh…

Is je Hay Day boerderij verdwenen in het niets?

Je kunt proberen om je boerderij weer terug te krijgen door de volgende tips op te volgen.

 1. Verwijder Hay Day van je toestel
 2. Uitloggen uit Facebook en Game Center vanaf je apparaat
 3. Start je apparaat opnieuw op
 4. Log in op je eigen Facebook-account en / of Game Center-account (het account dat je gebruikte toen je je oude boerderij speelde)
 5. Installeer Hay Day opnieuw uit de App Store
 6. Start Hay Day
 7. Bij de pop-up met de vraag of je een nieuw spel wilt, of de “oude” boerderij wilt gebruiken, tik je op “JA, LOAD GAME”
 8. De volgende pop-up is de bevestigingspop-up. Typ BEVESTIGEN (in hoofdletters) en tik op het groen vinkje.

Maar als dat niet lukt, rest je nog maar één ding. Een berichtje naar de helpdesk van Hay Day.

Dit is wat zij er zelf over zeggen. Het is de letterlijke tekst van de helpdesk, die ik in het nederlands heb vertaald, dus we gaan er maar vanuit dat het zo werkt. En nee, ik ga het niet zelf uitproberen. Ik wil liever geen risico lopen met mn boerderij.

Tekst van de Hay Day helpdesk:

Wij raden je aan slechts één bedrijf per apparaat te spelen, en dat je je boerderij koppelt aan je eigen Game Center, Google+ of Facebook-account. Als je meerdere boerderijen op een enkel apparaat speelt, kun je de toegang tot één of meer van die boerderijen verliezen.

Wat doe je als je Hay Day boerderij verdwenen is? Als je jouw bedrijf, om welke reden dan ook, hebt verloren, neem dan contact op met Hay Day Speler Support via het spel, en we zullen ons best doen om je te helpen je boerderij terug te krijgen.

Stuur ons een bericht vanuit het spel op je eigen apparaat. Om een ​​bericht uit het spel te sturen, tikt je op het pictogram “instellingen” in de linker bovenhoek in Hay Day, kies “Hulp en Ondersteuning”, en selecteer “Een Probleem Melden” en hier de optie van “Boerderij Verdwenen”.

In het bericht, stuur je ons dan de volgende gegevens betreffende de boerderij:

 1. Exacte naam van je boerderij,
 2. Precieze level van je boerderij,
 3. De naam van de buurt waartoe je boerderij behoorde.

Houd er rekening mee dat de informatie nodig is voor zowel de verloren boerderij als de boerderij die je momenteel op je apparaat hebt.

Onze Speler Support controleert dan de situatie en neemt zo snel mogelijk contact met u op!

16 Comments on Hay Day Boerderij Verdwenen

 1. Mijn hay day boerderij is ook weg, men zou er aan werken maar er gebeurt nog niks al ander halve week geleden , waar blijft de hulp

 2. Mijn boerderij is ook verdwenen ik zat in level 44 en heb ook nog steeds geen antwoord gekregen.Is nu een maand geleden.Het is begonnen met nieuwe tablet te kopen omdat andere kapot was,(daar had ik men boerderij nog).Ik log me in op nieuwe tablet en krijg een profiel level 1en men oude boerderij niet meer te vinden.Kan toch niet dat niemand weet waar en hoe dat kan,waar ne mens zoveel tijd heeft aan ingestoken.Iemand die dit al heeft voorgehad en hun boerderij terug gevonden heeft?

  • Heb inderdaad hetzelfde probleem was bij level 39 bericht gestuurd naar hay day niks gehoord nog echt jammer krijg ook level 1 nadat ik hem weer heb geinstalleerd

 3. Ik ben els drost
  Level 56
  Ik ben ook men boerderij kwijt van 11 juni
  We nemen zo snel mogelijk contact op hahaha kan weken duren 6 tot 8
  Ik snap:het ik voel hetzelfde niet leuk
  Groetjes els

 4. Nou ik ben ook mijn boerderij kwijt wat ze zeiden heb ik gedaan maar ik krijg hem niet terug ze doen er inderdaad niks aan jsmmer een tof spel

 5. Als je je boerderij kwijt bent vraag dan een van je mede buurtgenoten een mailtje te sturen via zijn of haar boerderij. Wel boerderijnaam, level en de buurtschap waartoe je behoort vermelden. Bij mij was het binnen 1 dag opgelost

 6. Heel erg bedankt voor deze tips! heb hierdoor mijn boerderij terug! ik was het kwijt na een update. HARTELIJK DANK!

 7. Mijn boerderij weg kan niet meer downlaoden en updaten level 80 jammer van de vele uren arbeid. Wil hem graag terug

 8. Ik ben mijn boerderij kwijt.
  Naam van de boerderij is Leosuus farm
  Ik zit in level 32
  Hoop dat ik op deze manier mijn boerderij weer terug kan krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.