Hay Day boot sneller vullen?

Eén van de beste manieren in Hay Day om snel veel geld, punten en briefjes te scoren is je Hay Day boot vullen. Lezers die al langer Hay Day spelen zullen beamen dat het niet mee valt om telkens je Hay Day boot te vullen met de gevraagde goederen.

Je vrienden zullen je meestal wel een beetje helpen, maar soms heb je gewoon nog wat meer hulp nodig. Maar hoe krijg je nou precies hulp van anderen? Dat leg ik hieronder uit.

Hoe kan ik de Hay Day boot sneller vullen?

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Stel: je hebt een een boot waar je nog 3 kistjes moet vullen. De meeste Hay Day spelers zijn altijd op zoek naar interessante koopjes en willen daar best iets voor terug doen.

Wat je dan dus kunt doen: zet een schaars artikel voor een aantrekkelijke prijs in je kraampje, met advertentie. Zodra je de advertentie plaatst, zal deze in de krant verschijnen en er zullen veel Hay Day boeren naar jouw boerderij komen voor die fantastische aanbieding in jouw kraam. Tegenwoordig staat er bij boeren die hulp nodig hebben ook nog een uitroepteken in de krant. Succes verzekerd.

Zodra je bezoekers zien dat je hulp nodig hebt, zullen ze altijd even in je boot kijken of ze je kunnen helpen. Zeker als ze het betreffende product gekocht hebben.

Voor welke producten moet ik hulp vragen?

Goede vraag. Mijn ervaring is dat er voor veelgebruikte producten als room en suiker niet snel geholpen wordt om je boot gevuld te krijgen. Brood en popcorn meestal wel. Over het algemeen merk ik dat je beter voor de lagere aantallen van producten hulp kunt vragen. Zo zal je bijvoorbeeld eerder hulp krijgen bij 3 kistjes van 3 aardbeienjam dan bij 4 kistje van 12 bruine suiker.

Kansloze Hay Day boot?

Baal je ook zo van die kansloze boten die er weleens langs komen? Witte suiker, bruine suiker en room of boter, kaas en kaastaart… dat ga je echt niet redden! Stuur je boot dan gewoon weg, zonder iets te vullen en wacht op de volgende!

Wil je meer van deze bruikbare tips? Kijk dan snel op de speciale Hay Day tips pagina!

2 Comments on Hay Day boot sneller vullen?

  1. Boot blijft 16 uur liggen. In mijn geval is dat vertrek morgenochtend 6.30 uur. Kijk ik net: vertrek over 4 uur, dus deze avond 23 uur. Hoe kan dit?
    Ten tweede: het is de hele dag al moeilijk op Hay Day te komen op de IPad.

  2. Ik heb het idee dat mijn hayday niet gezien wordt door spelers van buiten af. Al uren heb ik bordjes staan. Hoe kan ik dat veranderen? Benmet fb verbonden

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.