Hay Day boot wegsturen

Wordt je ook zo moe van die onmogelijke bootladingen in Hay Day? Lees dan verder, want er is een mogelijkheid om de Hay Day boot weg te sturen, zodat er snel weer een andere boot komt, met een nieuwe bestelling.

Waarom je Hay Day boot wegsturen

Elke 4 uur komt er een nieuwe boot in Hay Day. Meestal kun je de gevraagde bestellingen vrij makkelijk afleveren.

Als je net niet alles zelf hebt of kunt kopen, is er natuurlijk ook nog de optie om hulp te vragen aan je vrienden of aan bezoekers van je boerderij. Zo vul je elke Hay Day boot redelijk makkelijk.

Helaas zijn de bestellingen soms gewoon onhaalbaar (8 keer 10 pakken suiker, veel ijsjes, dat soort bestellingen) of heb je even geen zin om al je room in de boot te stoppen. Dan is er een simpele manier: je Hay Day boot wegsturen en wachten op de volgende.

Hoe moet je je Hay Day boot wegsturen

Zodra de boot er is, klik je erop. Je ziet nu het scherm met alle bestellingen in beeld. Laat de bestellingen gewoon staan, zet niets in je boot en klik op ‘Versturen’. Bevestig in het volgende scherm dat de boot echt weg moet. En daar gaat de Hay Day boot! De volgende bestelling zal weer over 4 uur komen.

Zodra de boot weg is, kun je op de steiger klikken en dan krijg je te zien welke bestelling er in de volgende boot moet komen. Dan kun je dus alvast 4 uur lang proberen alles te maken of te kopen. Op die manier staat het grootste deel van je bestelling alvast klaar zodra de boot aankomt.

Kijk ook eens bij de andere berichten over Hay Day, zoals over de Hay Day diamanten verdienen en Hay Day vissen vangen.

3 Comments on Hay Day boot wegsturen

  1. Hoe kom ik van die oude bijenbomen af het is verschrikkelijk zo een troep ik kan 20 bijlen voor diamanten kopen maar veel te weinig,het ontneemt mij de zin om verder te gaan met dit spel.

    • door op de boom, bramenstruik, enz te klikken dan zie je een ! klik daarop en dan staat er een ! bij je boom. Er komt een andere Hay Day speler voorbij en dan maakt hij de boom weer levend.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.