Hay Day cheats

Het is prima mogelijk om een goede boerderij op te bouwen zonder codes of trucs in het boerderijspel Hay Day. Echter, een topboerderij ontwikkelen en onderhouden kost veel tijd en (speel)geld en het is daarom verleidelijk om je boerderij in Hay Day een beetje te helpen met cheats.

Hay Day cheats zijn een speciale trucs om net iets eenvoudiger aan geld te komen, om net iets sneller te recupereren en om net iets gemakkelijker het volgende level te halen.

Dit artikel bespreekt een paar van de interessantste Hay Day cheats, maar met een beetje zoeken op internet is het mogelijk om nog veel meer cheats te achterhalen.

Hay Day Cheats : XP verhogen

Je hebt XP nodig in Hay Day om te kunnen spelen. Je XP-niveau wordt automatisch aangevuld, maar dit gaat langzaam en soms wil je net even wat langer door kunnen spelen als je lekker bezig bent. Een Hay Day cheat om aan extra XP te komen is het oprapen van appels van je appelbomen als je level 15 of hoger bereikt hebt. Elke appel die je opraapt levert je namelijk 7 XP op.

Daarnaast loont het de moeite om de krant af te speuren naar appeladvertenties van andere boerderijhouders. Wanneer je een dergelijke advertentie gevonden hebt, ga je naar hun Hay Day boerderij, zoek je naar schuddende bomen met een uitroeptekenen en je ontvangt een XP-bonus.

Hay Day Cheats : Slim ondernemen

Een andere Hay Day cheat heeft te maken met slim ondernemen. Zoek in de krant naar advertenties waarin meerdere voorwerpen/gereedschappen voor één prijs verkocht worden. Koop alle producten op en verkoop deze vervolgens individueel. Op deze manier maak je snel veel winst en je verdient genoeg geld om nieuwe producten te kunnen kopen.

Een andere eenvoudige manier om snel aan spullen te komen is het bezoeken van de Hay Day boerderij van een andere speler. Vind de toolbox en klik erop zodat je gratis producten ontvangt. Mocht de toolbox gesloten zijn, klik er dan naast, herlaad de boerderij van de andere speler en als het goed is lukt het nu wel om producten te ontvangen.

11 Comments on Hay Day cheats

  1. denk dat het niet geheel begrepen wordt.
    je moet gewoon op de box zelf klikken, zodra je de popup krijgt van de gesloten box dan naast de popup klikken, scherm verfrissen door op icoontje van de 3 poppetjes te klikken, diezelfde vriend/in kiezen en hupla box is nu wel open

  2. Nou echt niet hoor zelfs na 10 keer proberen geen resultaat. Net als al die nep sights waarin je zogenaamd extra geld en diamanten kan krijgen. Werkt allemaal niet.

  3. nou inderdaad…ik open het venster al voor de 35ste keer bij diezelfde vriend(in) maar de kist blijft steevast gesloten hoor….. allemaal flauwekul die tips cq cheats

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.