Hay Day diamanten verdienen

In Hay Day diamanten verdienen kan op verschillende manieren, zoals we al eerder besproken hebben in onze Hay Day Handleiding.

Omdat bezoekers van Digitalweb.nl benieuwd zijn hoe je snel en gemakkelijk in Hay Day diamanten verdienen kunt, hebben we een artikel gemaakt waarin je er alles over kunt lezen:

Hay Day diamanten verdienen – binnen het spel

Tijdens het spelen van het spel, gaat Hay Day diamanten verdienen eigenlijk vanzelf. Zoals je hieronder kunt lezen, verdien je tijdens het spel redelijk eenvoudig voldoende diamanten om normaal met je boerderij te kunnen blijven spelen zonder dat je daarvoor extra diamanten hoeft te kopen. Als je de volgende zaken in de gaten houdt, kun je de creditcard gewoon in zak houden…

 • Delf grondstoffen uit de mijn
  Als je grondstoffen delft uit de mijn, krijg je er regelmatig een diamant bij. Geen vetpot, maar alle beetjes helpen.
 • Bekijken van trailers
  Sinds enkele maanden verschijnt er, in ieder geval op de iPad editie van Hay Day, regelmatig een roze ticket naast je brievenbus. Als je hierop klikt, krijg je na het kijken van de trailer van een andere app, een gratis diamant.
 • Hengelen naar diamanten
  Sinds een van de vorige grote updates, kun je in Hay Day diamanten verdienen met het vangen van vissen. Voor elke vis die je voor de eerste keer vangt, krijg je 1, 2 of 3 diamanten, afhankelijk van de grootte van de vis.
 • Behalen van het volgende level
  Als je voldoende sterren hebt verzameld en je het volgende level bereikt, krijg je meestal 2 of 3 diamanten. Je zult dus zo snel mogelijk je levels moeten behalen om zoveel mogelijk gratis diamanten te verdienen.
 • Diamanten in de rode kisten
  Je ziet regelmatig rode kisten half begraven liggen in je eigen boerderij of bij vrienden. Hoewel de kisten vaak leeg zijn, bevatten ze soms een ware schat van 5 diamanten! Klik deze kisten dus altijd aan als je ze ziet.
 • Prestaties behalen
  Zeker bij de eerste levels zul je regelmatig prestaties behalen. Je ziet dan wat kleurige ballonnen in beeld met de melding dat je bijvoorbeeld 100 geiten hebt gemolken, je land 5 keer hebt uitgebreid of 500 kg vis gevangen hebt. Voor elke prestaties krijg je tussen 1 en 50(!) diamanten.
 • Diamanten in een verrassingspakket
  Als je vaak vrienden en andere spelers helpt met bootbestellingen, of het water geven van hun fruitbomen, krijg je de volgende dag bedankbriefjes in je brievenbus. Als je meer dan 10 van deze bedankjes hebt gespaard, kun je een verrassingspakket kopen. Afhankelijk van de prijs van het pakket, kun je hiermee 3 tot 8 diamanten verdienen. Helaas zit er ook wel eens wat mindere items in zo’n pakket, zoals een lelijke plant. Maar ook af en toe een landakte.
 • Doelstellingen behalen
  In Hay Day zijn er persoonlijke en gezamenlijke doelstellingen te behalen. Deze worden aangekondigd via het evenementenbord, links naast je kraampje. Als de gezamenlijke doelstellingen behaald worden krijg je 5 gratis diamanten. Een extra motivatie dus om deze doelstellingen te behalen!

Hay Day diamanten verdienen – buiten het spel

Hay Day diamanten kun je ook winnen op de Hay Day Facebook pagina. Daar worden regelmatig prijzen van 300 of 500 diamanten verloot onder de ‘likers’ van berichten en als prijs van een simpele quiz. Dit is zeker het proberen waard.

Link: Hay Day Facebook pagina.

39 Comments on Hay Day diamanten verdienen

 1. Mijn moeder en ik spelen dagelijks hayday.

  Ik ontvang 1 of 2 maak per dag een roze ticket bij mijn brievenbus waarna ik inderdaad een diamant ontvang. Mijn moeder heeft dit niet, maar wilt dit wel heel graag!

  We spelen het beide op de iPad.

  Kan iemand mij hiermee helpen?

  Gaby

  • Hoi Gaby. Ik snap dit zelf ook nog niet helemaal. Ik heb die roze tickets een hele tijd niet gehad op mijn iPad, terwijl mijn dochter ze wel dagelijks kreeg. Nu heb ik ze ook weer. Ben benieuwd of iemand anders het antwoord heeft. Op de iPod krijg je ze helemaal niet volgens mij.

   • Neen op de Ipod krijg je ze helemaal niet , wat natuurlijk jammer is .. De diamanten komen traag .. En zijn rap weer weg ..

    • De diamanten in Hay Day zijn inderdaad een probleem voor veel spelers. De makers focussen te veel op het kopen van diamanten en zijn ook niet van plan iets te bedenken om het per ongeluk uitgeven van diamanten te voorkomen of zelfs maar te beperken.

     • Ik krijg toch regelmatig gratis diamanten, toch zeker een stuk of 30 per week.
      Via de kistjes/briefjes/doelstellingen/updates/mijn.
      Dit is het enige spel waar het niet om diamanten gaat. Ook zonder diamanten kan je het spel volledig spelen, dat vind je helaas niet in ieder spel.

      Dus mijn conclusie is : Hay Day Heb je geen geld nodig om te spelen, enige wat diamantjes makkelijker maakt is dat je meer productielijnen kan kopen, en met die +- 30 wat ik krijg per week gaat dat uitermate uitstekend!!

 2. Je hebt gelijk Randy, Hay Day is prima te spelen zonder er geld aan uit te geven. IK huur zelf ook vaak Tom in voor 15 diamanten. Zoeken naar zilverstaven, scheppen, kettingen (kost me geen diamanten om ze te maken) en meer moeilijk te produceren producten.

  Het spel wordt, vind ik, wel saaier als je verder komt. Als je alle machines en producten hebt, is het alleen nog maar uitzingen tot het volgende level. En uitkijken naar de volgende update.

 3. Wil even melden dat ik ook geen diamantjes krijg en inmijn omgeving allemaal ,dus snap er niets van.

 4. Ja, bij mij hetzelfde, er komt een diamantje bij als ik een level verder kom, maar verder niets. Kisten kan ik alleen kopen als ik er 3 diamanten voor betaal, dan zit er geld in en heb ik spijt dat ik dat gedaan heb. Hoe doen jullie dat dan. Ik zit wel pas in level 28, misschien ligt het daaraan?

 5. ik wil ook eens een keer diamanten ik heb al een jaar 13 diamanten maar mijn moeder heeft ruim 180 diamanten hoe kan dit. Wie het weet mag het zeggen

 6. speel hay day nu een week kan niet zeggen dat ik al 30 diamanten heb gekregen in deze week?????

 7. Veel hay-day spelers krijgen idd dagelijks een trailer te zien en krijgen daarvoor een diamantje, zo ook in mijn omgeving……behalve ik!! Frustrerend….want diamantjes zijn bij mij heilig en anderen krijgen ze dagelijks.

 8. Ik heb vannacht 4,49 betaald voor diamanten, kreeg 130 diamanten. Vervolgens wil i nu verder spelen heb ik nog maar 5 diamanten over. Hoe kan dit? Ik eis mij mijn diamanten terug, zo niet mijn geld. Wat is dit voor boeven streek.

 9. Hallo ik krijg ook geen diamanten met het trailers te zien , ik krijg dat helemaal niet op mijn boerderij en andere hebben dat wel , ook op hun i pad , hoe komt dat ?

 10. Mijn zoon krijgt op zijn ipad diamantjes door trailers te bekijken wij beide hebben een smartphone en krijgen niets,geen trailers en ook geen roze briefjes wat in het begin wel zo was.
  ik zit in level 50 en wat hier verteld wordt dat je per dag 30 diamantjes kan verdienen is helemaal niet waar.
  wel is het zo,diegene die hard werkt zoals verbouwen,andere helpen,vissen,boot wegsturen,dorpje voorzien van voedsel en kleding meer beloont wordt dan iemand die lui is.
  heel veel speelplezier.

 11. ik krijg al weken geen roze tickets voor trailers te kijken terwijl mijn zoon het wel krijg hoe komt dat

 12. Wil graag weten hoe ik aan de roze briefjes kan komen voor diamanten wat moet ervoor instaleren . Ik heb begrepen van andere spelers dat ze soms wel 4 keer achter elkaar een briefje krijgen Door een kort filmpje te bekijken. Wie kan mij helpen??. Alvast bedankt.

 13. Ben in 24 uur tijd 32 diamanten kwijtgeraakt, niets gekocht of gedaan, 20 stuks in de nacht terwijl ik sliep, en dit is niet de eerste keer, hoe kan dit toch, weet iemand hier een antwoord op?

 14. Krijg ook geen filmpjes te zien helemaal niets terwijl al mijn andere buren ze wel krijgen en heb er meer dan 300 heb er een mail naar hay day gestuurd krijg als antwoord voor geselecteerde spelers maar je krijgt tochh kortingen op tom ik zeg ja als ik eerst geld uit heb gegeven voor diamanten ik vind dit een waardeloos antwoord

 15. Ook ik krijg geen diamantjes en mijn dochter wel vind dit nket eerlijk want ik moet overal bij nadenken wAr ik ze aan besteed en zij weet iet wat ze er mee moet het is of iedereen of niemand

 16. Ik krijg wel iedere dag rose tickets op mijn Ipad maar kan ze niet bekijken. Als ik het aanklikt gaat Hay Day eruit en moet ik het spel opnieuw opladen. Op mijn Iphone kan ik wel de trailers bekijken. Mijn man krijgt helemaal geen tickets voor de trailers, hij heeft ook een ipad! Heel vreemd allemaal en wat ik ook raar vind is dat je helemaal geen antwoorden krijg op deze vragen!

  • Als je het spel verwijdert met behoud van data (2e vraag dus op ‘bewaar’ klikken), dan werkt her weer.
   Vaker bij mij voorgekomen….

   Ps. Het viel me op dat m’n telefoon (iPhone) die keren ook bijna vol was kwa opslagcapaciteit.

 17. Voor de tweede keer al, al mn diamanten kwijt. Dubbelklikken staat ingesteld. Hoe kan dit ??? Baal er ontzettend van

  • Heb ik ook gegad kunnen ze niets aan doen. Heel vervelend maar waar. Gelukkig heb ik niets gekocht.

 18. zo raar ik lees hier hezelfde probleem als wat ik ondervind en ook mijn moeder dat er zowel geld als diamantjes zijn verdwenen uit je spel maar ook dat er opeens helemaal geen trailers meer komen dus bijna geen nieuwe diamanten ik ga er dus echt niet voor betalen want dalijk is alles opeens weer weg als je een klacht stuurt is het antwoord dat ze helaas niks kunnen doen

 19. De roze berichtjes krijg ik ook, maar als ik de trailer heb bekeken en een diamant krijg valt dep hay day steeds uit en is mijn diamant door mijn neus geboord. Hoe kan dat?

 20. ik heb 275 diamanten gekocht een 5 dagen geleden, vandaag had ik er nog 119 en van het ene op het andere moment had ik er nog maar 20. heel raar want ik niks gebruikt. Lees dat dit vaker bij andere gebruikers is vorgekomen. Iemand ooit met succes zijn verdwenen diamanten terug gekregen?

 21. Ik ben ook de enige in men buurt die geen trailers krijgt. Nooit gehad en speel op ipad. Vind t niet eerlijk.

 22. Ik had een vraag ik heb een tegoed aangevraagd via een site voor hay day. Alleen heb ik daar mijn gewone emailafres ingevuld en sta ik in hay day ingelogd met mijn google account. Hoe kan ik dit oplossen. Iemand een idee?

 23. In de nacht van 15 naar16 april zomaar 100 diamanten van mijn boerderij verdwenen, en dit is in het verleden al twee keer eerder voorgekomen. Wel balen als je de met zorg gespaarde diamanten op deze manier weer kwijt raakt.
  Ik zou van de makers van HayDay hier over toch wel graag een duidelijke verklaring op mijn mail willen ontvangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.