Hay Day hack

hay day hackHay Day is een populair boerderijspel op Facebook en in de verschillende appstores, waarin je diamanten en geld nodig hebt om levels verder te komen. Zoals bij de meeste spellen op Facebook kun je gratis spelen, totdat je speelgeld op is.

Je hebt dan vaak twee mogelijkheden, zo ook bij Hay Day.

Een dag wachten totdat je weer voldoende geld hebt om verder te spelen of Facebook credits kopen die je vervolgens kunt inzetten als speelgeld voor Hay Day.

Het probleem van de Facebook credits is echter dat je veel geld kwijt bent voor weinig speeltijd. Een oplossing hiervoor is een Hay Day hack.

Wat is een Hay Day hack?

Een Hay Day hack tool is een klein programmaatje waarmee je met een simpele handeling een onbeperkte voorraad geld en diamanten krijgt in Hay Day. Dit geld en deze diamanten heb je nodig om gereedschap, gewassen, dieren en andere benodigdheden aan te schaffen. Simpel gesteld, zonder geld en diamanten is het moeilijk om verder te komen in het boerderijspel Hay Day.

{{adsense_article}}

Een Hay Day hack tool kun je zien als een patch die fouten uit het originele spel haalt. In dit geval zorg je er voor dat de voorraad diamanten en geld die je hebt op Facebook automatisch worden aangevuld tot het maximum. Hierdoor heb je nooit meer problemen wanneer je een product voor je boerderij wilt aanschaffen.

Hoe werkt een Hay Day hack tool?

Op verschillende internetsites is het mogelijk om een Hay Day hack tool te downloaden. Een dergelijke hack tool is een klein programmaatje dat je downloadt naar je computer. Afhankelijk van de Hay Day hack tool en de versie die je speelt (Facebook of een applicatie op je smartphone) open je jouw Facebook-account of verbind je je telefoon met je computer.

Wanneer je dit gedaan hebt start je de Hay Day hack tool op, je vult in hoe groot de voorraden geld en diamanten moeten zijn en je laat de Hay Day hack tool zijn werk doen. Op deze eenvoudige en snelle manier hoef je nooit meer te vrezen voor te weinig geld of diamanten en kun je naar hartenlust verder bouwen aan je boerderij.

Let op!

Overal waar mensen op internet zoeken naar hacks, zijn natuurlijk kapers op de kust. Die zullen proberen jou te misleiden en geld te laten betalen, of ze proberen je computer te infecteren met malware zoals keyloggers.

De meest bekende vorm is het verplicht laten invullen van een “enquete”. Pas hiermee op, want dit is vaak niets anders dan het afsluiten van een abonnement op de één of andere mobiele dienst. Deze diensten kosten allemaal 12 euro per week en je moet het abonnement minstens 1 week laten doorlopen. Lees voordat je klikt, dus heel goed de voorwaarden en vooral hoe je weer van het abonnement af kunt komen. Zo wordt jij tenminste geen slachtoffer van dit soort vage types.

Maar als je bedenkt dat je met een Hay Day hack van 12 euro heel veel geld kunt besparen, dan is het wellicht toch de moeite waard. Je bent in ieder geval gewaarschuwd, en het is je eigen verantwoording dat je geen gekke dingen doet. Tip: zoek eens op “Hay Day hack tool no survey”. Maar ook daar moet je heel goed opletten dat je niks geks doet / binnenhaalt.

Op het moment van schrijven, is de tool gratis te downloaden van tricksforum punt com.

{{adsense_article}}

15 Comments on Hay Day hack

 1. Hoi, heel fijn die hele uitleg en ook super duidelijk.
  Alleen de site die jij doorgeeft voor de tool doet het bij mij niet.
  ik kreeg wel een code, maar die werkt niet hij vraagt om een genuine code….
  kan jij me erbij helpen????

  • Helaas is het downloadbestand ook bij deze website weer van een slotje voorzien. Let op als je het toch wilt gebruiken, dat je geen dure abonnementen afsluit zonder dat je er erg in hebt. Een gewaarschuwd mens…

   PS. Als iemand het bestand zonder slot ter beschikking wil stellen, hoor ik het uiteraard graag.

 2. ik ben al de hele tijd op zoek maar is er al een site gevonden? zonder dat je 12 euro moet betalen voor abbonomentskosten voor spelletjes op je mobiel?

  • Hallo Suzet,
   Helaas is er op dit moment, bij mijn weten, geen enkele site te vinden waar je terecht kunt zonder zo’n duur abonnement.
   Ik blijf ernaar op zoek, en als ik iets gevonden heb zal ik het hier zeker melden.

   • Heeft iemand de hay day hack file wel eens gedownload? heb meerdere geprobeerd maar geen van werkte.

    • Het probleem met dit soort bestanden is vaak dat het snel niet meer werkt omdat er dan een nieuwe update van het spel komt. Dus het blijft altijd een beetje lastig. En ik kan jullie niet genoeg waarschuwen: bij het downloaden van dit soort bestanden kun je voor nare verrassingen komen te staan vanwege allerlei schimmige software, keyloggers en zelfs virussen die je ermee binnen kunt halen. Dus pas goed op. En laat je ook geen duur abonnement voor je mobieltje in de maag splitsen…

 3. hoi is er een mogelijkeid om hayday te hacken. ben al de hele dag bezig maar zie door de bomen het bos niet meer.

 4. Ik vind het heel raar dat je je gegevens moet aangeven als mensen vals willen spelen met een spel moet dat toch gewoon kunnen inplaats van dat iemand anders je hele computer leeg haald

 5. hoi hoi eric suiker… weet u misschien een goede site of iemand anders van jullie en zou dit ook kunnen zonder facebook want dat mag ik niet hebben en kan het ook met een ipod touch 4??? alvast bedankt! :]

  • ja maar als je die wilt Gebruiken moet je rap zijn
   ze updaten nu bijna Elke 5 dagen.
   en dan Ineens werkt hij niet meer.
   en wat je Free heb is weer weg.

   kloote updates.
   dan weer sneeuw dan weer wat anders.

 6. Heeft iemand op dit moment al een hack gevonden voor hay day, hoe kan het dat het voor veel spelen wel te googlen is en ook werkend is maar voor hay day blijft het alleen met abonnement en dan nog is het de vraag of het werkt…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.