Hay Day installeren op een nieuw apparaat

Het gebeurt natuurlijk wel eens dat je Hay Day wilt spelen op een ander apparaat. Bijvoorbeeld omdat je een nieuwe telefoon hebt gekregen of je hebt er een iPad of andere tablet bij gekregen. We kregen hier nogal wat vragen over. De belangrijkste vraag is: Hoe kan ik Hay Day installeren op een nieuw apparaat.

Hay Day installeren op Apple iOS:

STAP 1: Verbind je boerderij met Game Center op je OUDE APPARAAT

Het is heel belangrijk dat je Hay Day aansluit op je Game Center-account. Dat is niet alleen maar om vrienden toe te voegen, maar ook om ervoor te zorgen dat je op het nieuwe apparaat ook in je eigen boerderij kunt spelen. Als je nog geen Game Center-account hebt aangemaakt, doe dat dan nu. Een account aanmaken is heel gemakkelijk:

 • Open de Game Center applicatie op je oude apparaat
 • Login ( of maak een account aan ) en start vervolgens Hay Day.
 • Je zult een kleine pop-up zien die zegt “Welkom terug , JOUWNAAM” wat betekent dat je jouw boerderij succesvol verbonden hebt met je Game Center-account.

Dit is belangrijk als je een nieuw apparaat hebt, omdat Hay Day zich met jouw Game Center-account verbindt (en met Facebook als je jouw boerdrij vanuit het spel hebt verbonden met Facebook).

STAP 2 : Maak verbinding met Game Center en jouw Apple ID op je NIEUWE APPARAAT

 1. Wanneer je jouw nieuwe apparaat instelt, gebruik dan dezelfde Apple ID als voor je oude apparaat (het apparaat vraagt je om in te loggen als je start met het gebruik van het apparaat )
 2. Wanneer het apparaat is ingesteld, start Game Center en login (tenzij je al ingelogd bent)
 3. Installeer Hay Day uit de App Store
 4. Start Hay Day, en op een gegeven moment zul je de volgende pop-ups zien:
hay day installeren popup1
Klik op “Ja, spel laden”

 

hay day installeren popup2
Typ “BEVESTIGEN” en klik op “Gereed”

Hay Day installeren op Android :

STAP 1: Verbind je boerderij met FACEBOOK of GOOGLE+ op je OUDE APPARAAT

Het is heel belangrijk dat je Hay Day aansluit op je Facebook of Google+ account. Dat is niet alleen maar om vrienden toe te voegen, maar ook om ervoor te zorgen dat je op het nieuwe apparaat ook in je eigen boerderij kunt spelen.

Dit is noodzakelijk als je een nieuw apparaat hebt, omdat Hay Day zich met jouw Facebook en/of Google+ account verbindt als je jouw boerdrij vanuit het spel hebt verbonden met Facebook en/of Google+).

STAP 2 : Verbind met Facebook of Google+ op je NIEUWE APPARAAT

 • Stel het nieuwe apparaat in, en log in op je bestaande Google+ account wanneer / als daarom wordt gevraagd
 • Wanneer het apparaat is ingesteld, installeer en open de Facebook-app en log in met behulp van dezelfde account als op je oude apparaat
 • Installeer Hay Day uit de Google Play Store
 • Start Hay Day, en op een gegeven moment zul je het volgende zien :
 1. Een popup kan verschijnen als u bent ingelogd op Facebook en / of Google+ met de vraag of je jouw oude boerderij wilt laden. Tik op ” JA , LOAD GAME”
 2. Vervolgens krijg je een pop-up die zal vragen om te bevestigen dat je jouw bestaande boerderij wilt laden.
 3. Type BEVESTIGEN ( hoofdletters ) en tik vervolgens op het groene vinkje.
 4. De game zal opnieuw opstarten en jouw boerderij laden.

Hay Day installeren op een nieuw apparaat is, zoals je ziet, niet zo heel moeilijk. Je bent nu namelijk al klaar en zou nu met je “oude” boerderij verder moeten kunnen spelen op je nieuwe apparaat.

35 Comments on Hay Day installeren op een nieuw apparaat

 1. Nieuwe deelnemer? Forget it! niet op mijn tablet te rammen. Ben er nu eigenlijk al wel weer klaar mee. Wel op zo’n flut klein scherm … maar leuk opnieuw op een tablet beginnen??????
  zijn er nog sugesties of me toch maar weer op de toegankelijke space ivaders vergrijpen?

  • Oude telefoon met Hay Day helemaal uit.
   Op je nieuwe tablet Hay Day installeren en openen. Op gegeven moment zie je rechtsonder een cirkel met 3 poppetjes, aanklikken. Zie de je vrienden, helpers en volgers. Waarschijnlijk is bij geen van de catergorieën iets ingevuld. Bij vrienden is wel facebook zichtbaar, dit aanklikken en dan moet je oude versie worden gevonden en moet je BEVESTIGEN dat je de oude versie wilt laten

 2. Ik heb op nieuw apparaat ingelogd en ben nu l1, mijne oude farm is nog wel zichtbaar bij vrienden dus bestaat nog wel enkel ik geraak er zelf niet meer op .
  Iemand een idee om dit op te lossen?

 3. Hallo Erik,
  Ik heb hetzelfde probleem. Na een update van Hay Day kreeg ik een melding van onvoldoende opslagcapiciteit. Vervolgens heb ik de app verwijderd met de veronderstelling dat ik weer in mijn oude Hay day spel kwam.
  Helaas is dit niet het geval moet weer beginnen in Level 1 ipv Level 37. In het buurthuis staat het spel er nog gewoon in. In gebruik android versie en heb geen idee of het spel gekoppeld is aan een accout.
  Heb jij hier een oplossing voor om weer in mijn level 37 te komen?

 4. Heb hayday op mijn nieuwe tablet installeert..hij opent ook tot dat wicker zich voorstelt en dan geeft hij de hele tijd aan app reageert niet. En springt dan uit

 5. Ik heb een android wil niet op facebook maar wel met vrienden spelen die een ipad hebben hoe kom ik bij hun ????

 6. Beste allemaal, hopelijk kunnen jullie ons helpen.
  Wij hebben een aantal iOs en Android apparaten in huis.
  Onze iOs/Apple apparaten zijn op 1 iCloud account aangemeld.
  Op de verschillende apparaten, speelt ieder gezinslid haar eigen Hay Day.
  Mijn (oudste) dochter speelde Hay Day op een Android apparaat. Helaas heeft zij deze tablet laten vallen. De tablet doet niets meer. We kunnen dus ook niet meer op Hay Day op die tablet.
  Aangezien er nog een iPad in huis is, waar nog niemand Hay Day op speelt, wil zij zich graag daarop aanmelden, zodat zij weer in haar eigen boerderij verder kan.
  Haar Hay Day heeft zij gelinkt aan haar Facebook profiel.
  Als ik op Hay Day tussen mijn Facebook vrienden kijk, zie ik mijn dochter daar nog tussen staan.
  Het lukt ons echter niet om haar Hay Day weer op te starten.
  Het leek er wel eventjes op, maar nu heeft zij op de iPad (waar ze nu maar even opnieuw is begonnen in level 1), mijn Facebook vrienden, maar niet mijn boerderij/level.
  Als mijn dochter wat bij mijn FB vrienden koopt, dan zien die FB vrienden dat ik de aankoop heb gedaan (wat dus niet het geval is).
  Pffff… misschien een beetje lang verhaal geworden…
  Maar is er iemand die ons kan vertellen hoe mijn dochter haar oude Hay Day op de iPad kan installeren?
  Groeten, Mariska

 7. ik heb zojuist hayday op mijn nieuwe telefoon geïnstalleerd. Helaas heb ik te snel geklikt en niet goed gelezen. Is het mogelijk nu mijn oude boerderij nog terug te krijgen?

 8. Ik heb een nieuwe tablet Samsung galaxy s. Mijn oude was een Asus. Ik speel B al heel lang hay day. Op nieuwe tablet geïnstalleerd, bij openen moer ik helemaal opnieuw beginnen en zie ook nergens inloggen met Facebook. Ben al 2 dagen bezig maar kom er niet uit. Hoe krijg ik mijn boerderij weer op mijn nieuwe tablet. HELE HELE HELP

 9. Ik heb op mijn smartphone en tablet hayday geïnstalleerd. Nu wil het geval dat mijn telefoon zich wel verbindt met google maar mijn tablet verbind zich niet en bij alles wat ik doe in hayday probeert hij weer in te loggen bij google+ en komt het inlog scherm weer in beeld wat uiterst irritant is. Wie weet hoe ik dat er uit krijg.

 10. kan iemand mij helpen heb nieuwe tabletten gekocht voor de kids vorig stuk nu zet ik er hayday op maar kan niet verbinden met facebook het spel springt voortdurend uit en als ik dan eindelijk hun oude boerderij zie krijg ik geen toetsenbord om bevestigen in te drukken iemand die me kan helpen

 11. kan iemand mij helpen heb nieuwe tabletten gekocht voor de kids vorig stuk nu zet ik er hayday op maar kan niet verbinden met facebook het spel springt voortdurend uit en als ik dan eindelijk hun oude boerderij zie krijg ik geen toetsenbord om bevestigen in te drukken iemand die me kan helpen

 12. Ik heb hayday via playstore gedownload op mijn medion lifetab, maar hij opent het spel niet? hij blijft maar laden….Heb wel internet verbinding en andere spellen doen het wel. Ook een keer opnieuw eraf en erop gezet. verbinding met google+.
  Ik snap er niets van…waarom doet hij het niet? android 4.4

 13. Mijn oude tablet is gevallen, het scherm reageert niet meer en dus kan ik mijn hayday niet meer opstarten alvorens hem te herinstalleren op mijn nieuwe tablet. Hoe komt mijn oude boerderij nu toch op mijn nieuwe tablet? Is het perse noodzakelijk om hem eerst op te starten via de oude of kan het ook anders?
  Mijn boerderij was overigens wel gelinkt aan facebook en google+

 14. Ik had een een android telefoon maar nu een iphone maar ik was ingelogd via google+ (ik heb geen facebook) kan ik dan wel inloggen op dat account op mijn iphone? Help pleas

 15. ooit hay day met mijn facebook geinstaleerd voor onze zoon. een jaar niets gedaan, vorige week wilde hij weer spelen en wilde in level 1 beginnen. inmiddels heeft hij zelf facebook, dus op zijn account begonnen. Opnieuw beginnen is toch niet zo leuk, du probeer ik het level 6 spel te verwijderen wat me niet lukt en ik krijg het spel niet aangemeld op zijn facebook. Ik moet steeds opnieuw tussen de 2 boerderijen…

 16. Nadat nieuwe update kan ik niet meer spellen omdat de betaling probleem was in mijn appel ID heb ik appel ID veranderd maar ik kan nog steeds niet update hoe kan ik mijn hay day aan nieuwe appel ID toevoegen ? Kan iemaand mij helpen aub

 17. Ik heb hay day en mijn broer ook
  Ik kan het niet meer spelen op mijn iPad maar wel op mijn gsm en ik wil daar verder op spelen ik heb alle stappen gedaan maar ik kan aleen verder spelen op mijn broer zijn hay day

 18. Ik heb mijn hay day destijds verbonden met mijn, nu oude en verwijderde, facebook account. Deze bestaat echter niet meer en daarom kunnen mijn vrienden mij niet meer op hay day vinden. Ik kan niet verbinden met facebook met mijn nieuwe account, hoe kan dit?

 19. als ik Hayday speel en ik klik op instellingen en ik verbind met mijn Google account (om te synchroniseren) dan kan ik kiezen welke ik op wil slaan. wat op mijn apparaat staat of level 2. dus ik klik dan op mijn apparaat. en dan gaat hij naar mijn boerderij en gebeurd er verder niks. ga ik weer naar instellingen dan staat er niet verbonden. dit gebeurd constant. help? stel ik heb een nieuw apparaat. dan kan ik niet met deze boerderij verder. dat zou jammer zijn

 20. Hallo!
  Ik heb met succes Hayday op mijn nieuwe IPad gezet.
  Kan ik de app nu op mijn oude IPad verwijderen?
  Vr. Groet!

 21. Hoi

  Ik heb een vraagje. Ik ga binnenkort overstappen van een iPhone naar een Android telefoon. Nu speel ik het spel op zowel mijn iPad als mijn iPhone. Is het mogelijk om dezelfde account te kunnen gebruiken op allebei de toestellen?

  Groetjes

 22. mijn oude telefoon is helemaal kapot, ik heb mijn simkaartje in een microsoft telefoon van mijn zoon gedaan.
  nu wil ik hayday weer spelen, maar krijg het niet voor elkaar, en telefoons koppelen gaat niet, omdat ik mijn oude telefoon niet meer aan de praat krijg. hoe krijg ik hayday op een windows/microsoft telefoon?

  gr.lydia.

 23. Ik heb mijn hayday van mijn ipad op mijn iphone gedaan, maar nu wil ik hem er vanaf. Hoe doe ik dat?

 24. Ik heb hayday geinstaleerd op mijn Samsung Galaxy S2 smartphone. Nou heb ik een iPad gekregen en wil daarop verder gaan met mijn boerderij. Hoe doe ik dit? Van Android naar een Apple apparaat.

  Facebook vind ik niet leuk en op mijn samsung smartphone een google play services account gemaakt. Daarop worden de statistieken van mijn boerderij bijgehouden. Als ik hayday speel op mijn nieuwe iPad moet ik helemaal opnieuw beginnen. Hoe kan ik op deze nieuwe iPad spelen met mijn boerderij van mijn Samsung Galaxy S2 ?

 25. Wat is een goed tablet om hay dey op te spelen
  Oude tablet kan de updates niet meer aan
  En kan ik hem dan zo weer op het nieuwe zetten zonder
  Problemen ben in level 82 ben er al een week tussen uit mis het wel
  Wie kan mijn vragen beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.