Hay Day kikkers

Voor onze Hay Day volgelingen: een snelle Hay Day tip over de soms tientallen kikkers die je boerderij ‘vervuilen’.

Hay Day kikkers verwijderen

De enige manier om in Hay Day kikkers te verwijderen, is het neerleggen van een kleine vijver tussen/op/naast de groep met kikkers. De kikkers zullen in de vijver springen…klaar! Oh ja, voor ik het vergeet: klik niet op de vijver, want dan springen ze er weer allemaal uit!

Op een spelletjesforum kwam ik ook nog de volgende tip tegen, die ik voor je vertaald heb:

Een paar kikkers zijn schattig, maar als het er meer zijn dan een paar, wordt het al snel  een bijbelse plaag. Sommige boerderijen zitten zo vol met kikkers, dat ik ze niet opnieuw zal bezoeken. Ik heb er zelfs een hekel aan om het scherm aan te raken! Bah…

Je moet ze goed onder controle houden, of het loopt vreselijk uit de hand met die Hay Day kikkers. Koop gewoon een kleine vijver en sleep deze bovenop de kikker (s), en dan zullen de kikkers “overspoeld” worden.

Als je de vijver niet dichtbij genoeg kunt krijgen om hem over de kikker te plaatsen, zet hem dan zo dichtbij als je kunt.

De kikker zal dan uiteindelijk uit zichzelf in de vijver springen. Dat is de methode die je moet gebruiken wanneer de kikkers op je oprit rondspringen. Zodra ze in de vijver zitten, komen ze er alleen nog maar af en toe uit voor een kort sprongetje en dan gaan ze vanzelf weer terug. De vijver is nu hun thuisbasis.

Daarna zet je de vijver weer terug op de plek op je boerderij, waar je hem graag wilt hebben, of je kunt hem opslaan en alleen tevoorschijn halen als je wilt gaan “kikkertje plagen”.

Bron: http://www.chaptercheats.com/qna/iphone-ipod/105465/Hay-Day-Answers.htm?qid=21860 ChapterCheats

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.