Hay Day Marktkraam Tips & Trucs

Om je boerderij in Hay Day uit te breiden, spullen te kopen en ook om je schuur en silo leeg te maken, moet je spullen verkopen in je Hay Day marktkraam. Wij zetten de allerbeste tips voor verkopen en kopen in je Hay Day marktkraam op een rijtje.

Hay Day Marktkraam tips voor VERKOPEN

Voor degenen die nieuw in het spel zijn en munten moeten verdienen: Verkoop eieren, spek en eieren, wol, melk, spek, voor ongeveer 50 munten onder de maximum prijs en dan moet het snel gaan.

Alle suiker- of zuivelproducten gaan altijd supersnel, en altijd voor de maximum prijs. Taarten en gebak kun je ook verkopen voor de maximum prijs. De hogere level items zullen meestal snel verkopen. Jams , sappen en ijs gaan heel snel voor een topprijs.

Geitenmelk verkoopt ook tegen hoge prijzen in je Hay Day marktkraam. Frambozen, bramen, appels, kersen, cacao en koffiebonen kun je verkopen tegen de maximum prijs of iets eronder en dan zullen ze heel snel gaan .

Gewassen die doorgaans worden gebruikt als dierenvoer , verkoop je tegen iets onder de maximum prijs . Er zullen mensen zijn die hun machines willen vullen, dan beseffen dat ze tekort komen en dan willen ze meer kopen.

Aardappelen, tomaten , paprika’s, aardbeien , lavendel en pompoenen zullen tegen de maximum prijs of iets eronder vrij goed verkopen. Ik heb gemerkt dat veel mensen deze niet zaaien / kweken maar ze gewoon kopen . Ik kweek bijvoorbeeld alleen tomaten en koop de rest.

Erts en staven verkopen verkopen zeer snel. Sieraden zullen ook heel snel gaan . Erts en staven zijn niet veel waard, maar de sieraden brengen een aardig centje op.

In je Hay Day marktkraam verkopen bouwmaterialen en landmaterialen altijd snel, en altijd voor de maximum prijs.

Scheppen, TNT, dynamiet, bijlen en zagen adviseer ik om niet te verkopen want ze brengen niet veel op. Maar als je verkoopt, altijd op de maximale prijs zetten.

Advertentie tips

Vul uw kraam met niet geadverteerde spullen en zet de geadverteerde dingen aan het einde of heel dicht bij het einde (aan de rechterkant, in plaats van links). Ik stel voor om hier iets voor te gebruiken dat niet snel zal krijgen gekocht, bijvoorbeeld spek en eieren tegen de maximum prijs. Het idee daarachter is dat je wilt dat dit lang blijft staan, want dan blijft je advertentie ook lang staan.

Blijf in de buurt als er winkelend publiek langskomt. Als ze dingen kopen … METEEN WEER AANVULLEN! Zo maak je optimaal gebruik van je advertentie.

Vul je kraam en adverteer zo vaak als je kunt. Zelfs al is het maar alleen tarwe. De mensen zullen je dan gaan zien als een power-seller , zodat ze vaker langs zullen komen en je gaan volgen … en meer mensen die langskomen = meer handel.

Ik heb ontdekt dat de langzaam verkopende artikelen het beter doen als ze worden verkocht in kleinere hoeveelheden (1-2 in een kraam) en bij elkaar gegroepeerd in aangrenzende kramen. Mensen zullen die goederen snel kopen als ze die nodig hebben voor boot / vrachtwagen bestellingen … maar ze gaan ze niet kopen als je er 10 van in een kraam hebt. De prijs zal ze AFSCHRIKKEN. Als ze er maar 1-2 per keer zien , is de prijs laag en zullen ze er bovenop springen. Vooral als ze er drie kraampjes mee zien, dan denken ze “Hé … Daarvan heb ik 3 sets van 2 nodig voor mijn kisten!

Aan de andere kant … Top spullen zul je onmiddellijk verkopen , zelfs als je het verkoopt in grote aantallen en voor de volle prijs . Ik heb ontdekt dat gebak, sap, jam, enz … meteen wordt verkocht , zelfs als ik ze verkoop per 6-10 en voor megaveel munten.

Maak je Hay Day marktkraam mooi

Als je kraam er mooi uitziet, zul je vele malen beter verkopen. Bijvoorbeeld , heb ik chili popcorn en geroosterde tomaten afgewisseld in mijn kraam, gewoon omdat het er mooi uitziet. Elke keer als ik dat doe, verkopen ze heel erg snel. Dus… of je groepeert dingen bij elkaar, of je wisselt het af en maakt er een lust voor het oog van.

Een andere truc: als je je winkel vult met veel van hetzelfde item, zorg er dan voor dat je geadverteerde artikel aan het einde van je kraam / zoveel mogelijk naar rechts staat, na heel veel andere spullen (bijv: je hebt 7 kraampjes met 10x tarwe … maak dan van de 8e een geadverteerde. Dit betekent dat de mensen die komen om je tarwe kopen, waarschijnlijk sneller van je 1e kraam zullen kopen, waardoor je advertentie langer blijft staan).

Het lijkt dat er drie “sets” van advertenties zijn die afwisselen in de krant…

Spek / eieren
Redelijk goed spul
Het populaire spul

(Het populaire spul lijkt het snelst te verkopen, terwijl vooral spek en eieren veel langer blijven liggen.)

Als je adverteert met de heetste goederen ( uitbreidings-artikelen voor schuren en silo’s, land uitbreidings items, cakes, sappen, etc … ) zul je jezelf in de “snelle” krant komen en de mensen winkelen in die krant niet lang. Ze kijken vluchtig , op zoek naar het aangeboden item, en ze zijn weer weg. Als je adverteert het medium spullen ( gewassen, muffins, etc. ), dan vind je jouw advertentie terug in de medium krant. Ik persoonlijk denk dat dit de beste plek is om te zijn . Als je adverteert met spek en eieren, kom je in de laaaaaaangzame krant… wat ook zijn voordelen heeft , omdat de kans groot is dat je advertentie veel langer zichtbaar blijft.

Hay Day Marktkraam tips voor KOPEN

Veel mensen die hun kraam vullen, zullen hem ook “bijvullen ” met coole items . Dus, als je in een winkel komt om iets zeer gewilds te vinden, maar het is weg… blijf dan een beetje rondhangen! Je weet maar nooit… vaak vullen ze bij en zie je ineens 10 schuur / silo uitbreidings-items die iedereen gemist heeft.
De meeste mensen zullen namelijk gewoon alleen maar controleren en weggaan wanneer de advertentie verandert en de “race” begint. Dat betekent dat niet veel mensen zullen wachten om te zien of de eigenaar van de winkel nog gaat bijvullen.

Als je de tijd hebt , neus eens rond in de krant… niet alleen naar de advertenties gaan voor de dingen die je nodig hebt. Integendeel, want vaak staan tussen de advertenties de beste spullen verborgen!

KEN DE PRIJZEN!

Veel mensen zullen dingen verkopen onder de hoogste prijs, omdat ze hun schuur of silo willen opruimen of omdat ze echt de munten nodig hebben. Jij kunt dan laag kopen en hoog verkopen… De droom van iedere kapitalist.

Het lijkt dat er drie “sets” van advertenties zijn die afwisselen in de krant…

Spek / eieren
Redelijk goed spul
Het populaire spul

(Het populaire spul lijkt het snelst te verkopen, terwijl vooral spek en eieren veel langer blijven liggen.)

Kopen, kopen, kopen

Als de koopgekte begint en als je geld hebt, koop dan alle bouwmaterialen en land-uitbreidings materialen die je je kunt veroorloven. Het kan geen kwaad, want je kunt ze net zo snel weer verkopen als je ze kocht, als je besluit dat je ze toch niet wilt. Maar doe het snel hoor! Ze zijn supersnel uitverkocht! Even niet opletten en je hebt ze allemaal gemist.

Je kunt meer kisten openen door het toevoegen van meer vrienden en de aankoop van de kisten voor 5 diamanten.

Kijk voor meer Hay Day Tips en Trucs op onze speciale Hay Day pagina

2 Comments on Hay Day Marktkraam Tips & Trucs

  1. Er staat in de kraam rechts als je het in een krantje doet vaak een certificaat.
    Wanneer krijg je dat?

  2. En dan ineens ben ik mijn diamanten kwijt… Er staat een kist in mijn kraam waar er 7 inzitten of het kost zoveel, kan het zijn dat ik daar op getikt heb en ze zo kwijt raak?

    Groet Annemieke

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.