Hay Day update: Kreeft, soep en meer!

Hay Day Update - KreeftenAfgelopen week hebben de makers weer een Hay Day update uitgebracht. En we hebben weer wat leuke nieuwe items gekregen! Kreeften, visnetten, een soepkeuken, soepen en een nieuwe pizza. Daarnaast zijn er nog wat kleine aanpassen gedaan, zoals een verkorte advertentie tijd (15 minuten ipv 30), een jingletje bij het opstarten en de boerderijdieren zijn hun zomerse outfit kwijt.

Hay Day update: kreeften

Naast vissen kun je nu ook kreeften vangen in de visvijver. Hiervoor heb je er 2 gebouwen bijgekregen: het kreeftenbad en de nettenmakerij. Zodra de gebouwen klaar zijn (en dat duurt traditiegetrouw erg lang, zo’n 2 dagen voor elk gebouw) kun je beginnen met het maken van kreeftenvallen.

Deze kun je dan in de vijver plaatsen en na wederom enkele uren wachten, heb je zowaar een kreeft gevangen. Deze kun je dan bewaren in het kreeftenbad. Hiereen kun je maximaal 1 kreeft bewaren/koken. Wil je er meer, dan kun je het bad upgraden. Dit keer niet met diamanten met met je verdiende munten. Kun je daar ook nog eens iets mee doen.

{{adsense_article}}

Hay Day update: Nettenmakerij en soep

In de nettenmakerij kun je dus kreeftenvallen maken, maar ook de nieuwe visnetten. Hiermee kun je meerdere vissen per keer vangen. Er is een gratis en een ‘betaalde’ variant (5 diamandjes). Naast vissen kun je hier ook andere materialen mee vangen. Laat je verrassen! De gevangen vissen worden ook nu weer netjes in je boek bijgeschreven en de filets kun je weer gebruiken om andere producten te maken.

Ook nieuw is de soepkeuken. In dit nieuwe productiegebouw kun je 3 soorten soep maken: Vis-, tomaten- en kreeftensoep. Er gaan wel veel producten in deze soepen, maar je krijgt er ook veel muntjes/sterren voor terug.

Hay Day update – overige

Naast bovengenoemde nieuwe items, zijn er nog meer nieuwe en verbeterde zaken te melden in deze Hay Day update. Er is een nieuwe zeevruchten pizza beschikbaar, je kunt nu snel artikelen verkopen voor de maximale prijs. Gezien de tijd van het jaar is het ook logisch dat de makers de zomerartikelen uit de winkel heeft gehaald. Het wachten is nu natuurlijk weer op de volgende (winter-)update.

Voor een volledig overzicht van de nieuwe features en fixes in deze Hay Day update, bezoek dit topic op het Hay Day forum.

{{adsense_article}}

2 Comments on Hay Day update: Kreeft, soep en meer!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.