Hay Day voor Beginners 2

Wil je weten waar je moet beginnen met Hay Day? Bekijk dan op deze website Hay Day voor Beginners – Deel 1. Je leest nu ‘Deel 2’ van dat artikel, waarin we graag verder in gaan op de inhoud van het spel en het uitbreiden van je boerderij in Hay Day. Dit is het begin van een succesvolle boerderij. Als je de gewassen eenmaal kunt oogsten, kun je ze naar de voermolen brengen om het te kunnen malen en er dierenvoer van te maken. Dit is een proces dat je steeds moet blijven doen, om je boerderij ook te blijven ontwikkelen.

Eerst zaaien, dan oogsten en voeren

Dit moet je eerst goed op de rit hebben waardoor het allemaal goed loopt op je boerderij. Let op: het verschilt per speler hoe snel je hierin bent, hoeveel je oogst en hoeveel geduld je hier voor hebt. Maar nadat je het zaaien, oogsten en voeren voor elkaar hebt, zijn er nog een hoop stappen te nemen om verder te komen. Je kunt daarna namelijk dingen gaan aanschaffen om je bedrijf uit te breiden.

Wat kun je allemaal aanschaffen? Barbecues, een suikerfabriek, een weefmachine, bakkerijen, verschillende ovens. Het blijft niet bij een boerderij, maar als je wilt kun je in Hay Day een hele onderneming opzetten en uitbouwen. Uiteindelijk is dat wel de bedoeling van het spel en dat is precies de reden waarom het spel zo leuk en tegelijkertijd zo positief verslavend is. Wat is het voordeel van het aanschaffen van deze producten en gebouwen?

Onderneming uitbouwen

Je kunt echt een onderneming opstarten en die dan weer verder uitbreiden, waardoor er veel meer geproduceerd kan worden en het allemaal veel groter wordt. Uit de gebouwen die je koopt of verdient, kun je weer andere producten verkopen in je eigen boerderij winkel. In deze winkel kun je al jouw spullen verkopen aan andere spelers. Dus hoe meer jij zelf koopt of produceert, hoe groter je boerderij wordt.

Zo wordt het eigenlijk een soort cirkel van goede producten en initiatieven, waardoor je het spel Hay Day wilt blijven spelen om er steeds groter en beter in te worden. Je kunt overigens ook aan ruilhandel doen door bepaalde producten met je vrienden en buren te ruilen voor bestellingen die je zou willen hebben. Op die manier kun je blijven roeien met je boerderij.

Kijk op onze tips en trucs pagina voor de beste Tips voor Hay Day.

1 Comment on Hay Day voor Beginners 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.