iTunes kaart online kopen zonder creditcard

Vandaag leggen we je uit dat een iTunes kaart online kopen zonder creditcard helemaal niet moeilijk is, en dat je daarmee snel en gemakkelijk je iTunes tegoed kunt aanvullen.

Waarom we je dat vertellen? Stel je voor, je zit lekker een potje Hay Day te spelen op je iPad en ineens heb je diamanten nodig om iets te kunnen kopen waar je echt niet zonder kunt, of om je gebouwen uit te breiden.

Of je wilt het nieuwe album van je favoriete artiest aanschaffen, maar je hebt geen tegoed meer in je iTunes account.

Als je onder de 18 jaar bent, of om een andere reden geen creditcard hebt, kan het lastig worden om ter plekke je iTunes tegoed op te waarderen. Toch is er een manier om het saldo van jouw account direct aan te vullen, zonder dat je een creditcard nodig hebt.

iTunes kaart online kopen en tegoed aanvullen

De beste manier om je iTunes tegoed aan te vullen is het aanschaffen van één of meerdere iTunes prepaid kaarten. Deze kaarten worden in de winkel ook wel iTunes giftcards genoemd. De kaarten zijn onder andere verkrijgbaar bij de Hema en bij Albert Heijn.

Maar wil je niet naar de winkel, dan kun je natuurlijk ook een prepaid iTunes kaart online kopen. Deze wordt dan meestal de volgende dag bij je thuisbezorgd. Je zult dan wel van te voren moeten betalen, maar je hebt naast de optie om met creditcard te betalen ook de optie om via iDEAL of PayPal te betalen.

En als je echt haast hebt, of helemaal geen zin hebt om tot de volgende dag te wachten, dan kun je ook terecht bij iTunescode.nl want daar kun je  heel eenvoudig je iTunes kaart online kopen in 4 stappen:

 1. Je kiest welke prepaid iTunes kaart je wilt kopen
 2. Je rekent af. Dit kan met iDEAL, PayPal, Bancontact (Mistercash), Moneybookers (Skrill), Paysafecard, Ukash, Direct E Banking, Giropay, 0900 bellen, handmatige overboeking of creditcard
 3. Na je betaling zie je op je scherm een gescande versie van de kaart die je gekocht hebt. Deze kun je direct inwisselen met je iPhone / iPad of iPod (zie het filmpje hieronder)
 4. Je krijgt de code ook direct per email toegezonden

Hoe wissel je een iTunes giftcard in?

Je hebt zojuist een iTunes kaart gekocht of ontvangen. Hoe kun je deze fysieke kaart omzetten in tegoed op jouw iTunes account? Volg het onderstaande stappenplan!

 • Start het iTunes programma of de app op.
 • Scroll naar beneden totdat je de optie “Wissel in” ziet.
 • Druk op de knop “Gebruik camera”.
 • Zoom met de camera in op de code van de iTunes kaart (deze zul je eerst open moeten krassen)
 • De iTunes app registreert de code en voegt het bijbehorende bedrag toe aan jouw iTunes account!

Heb je een online tegoedkaart gekocht of ontvangen, dan kun je de code rechtstreeks invullen en hoef je niet voor de optie “Gebruik camera” te kiezen.

Wanneer je een iPad gebruikt, verloopt het proces net even anders. Volg in dat geval het volgende stappenplan:

 • Open de Apple App store.
 • Druk op de knop “Uitgelicht” of “Featured”.
 • Scroll omlaag en druk op de knop “Wissel in” of “Redeem”.
 • Vul de code van de prepaid kaart in en druk opnieuw op de “Wissel in” of “Redeem” knop.
 • Het bedrag van de prepaidkaart wordt nu toegevoegd aan jouw iTunes account.

Er zijn verschillende prepaid iTunes kaarten in omloop

Voordat je een iTunes giftcard aanschaft, moet je er rekening mee houden dat er verschillende prepaid kaarten in omloop zijn. De iTunes gift cards zijn namelijk locatiegebonden. Dit houdt in dat je met een Nederlands iTunes account bijvoorbeeld een Belgische iTunes gift card niet kunt gebruiken en andersom.

Het bovenstaande probleem is eventueel op te lossen door een tweede iTunes account aan te maken. Omdat je echter je aankopen niet van het ene account naar het andere account kunt verplaatsen, is dit niet de beste oplossing. Daarnaast is het switchen van accounts op een iPhone een vervelend karwei.

De iTunes kaart online kopen in Nederland (en België) kan in vier waardes: 10 euro, 15 euro, 25 euro en 50 euro (en alle combinaties daarvan).

Kortom: De gemakkelijkste, veiligste en vooral snelste manier om je iTunes tegoed op te waarderen, is je iTunes kaart online kopen.

itunes kaart online kopen

3 Comments on iTunes kaart online kopen zonder creditcard

 1. Hoi hoi,

  Ik had toch al een kaartje nodig, dus heb er net via itunescode.nl eentje gekocht.
  Prima site, werkt snel!

  Groetjes,
  Ann

 2. Hoewel ik kan zien dat er aanzienlijk meer kaarten verkocht zijn dan mensen zich hier hebben aangemeld, staan er hier maar 2. Daarom heb ik besloten om beiden te verrassen. Ann en Petra, als jullie allebei je adresgegevens achterlaten via het contactformulier (dus NIET hieronder) dan stuur ik jullie allebei een iTunes kaart.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.