Kennismaken met Apple Music

Spotify kennen we zo’n beetje allemaal, maar heb je weleens gehoord van Apple Music? Vorig jaar besloot Apple de aanval vol in te zetten op de zogenaamde streaming muziekdiensten die er zijn. Vergelijken met een paar jaar geleden zijn er heel wat diensten bijgekomen. Spotify is de allergrootste met zo’n 75 miljoen gebruikers op dit moment. Het bedrijf is dan ook de marktleider. Het wordt voor Apple Music nog een hele klus om mensen te laten overstappen naar hun dienst.

Wat is het voordeel?

Wat is nu het voordeel van Apple Music? Apple heeft sowieso al een voordeel, iedereen kent de merknaam. Daarnaast is de connectie tussen Apple Music en je hardware prima geregeld. Een aparte app op je iPhone installeren is niet nodig. Maak je gebruik van Spotify dan heb je wel een aparte app nodig. Wat wil Apple Music met haar dienst? De focus ligt op één specifiek punt, het kennismaken met muziek waar je nog nooit eerder van hebt gehoord.

Apple Music installeren

Hoe kun je Apple Music gebruiken? Het is heel simpel, zoals je net al las hoef je geen speciale app te installeren.Het is alleen een kwestie van iOS updaten naar de laatste versie. Apple Music is vervolgens automatisch geïnstalleerd op je toestel!

3 maanden op proef

Je wilt natuurlijk niet betalen voor een dienst die je nog nooit hebt uitgeprobeerd. Gelukkig hoeft dat ook niet, Apple Music is namelijk de eerste 3 maanden gratis. De eerste maanden kun je het programma uitproberen en ontdekken of het iets voor je is. Bevalt Apple Music, dan kun je het abonnement verlengen. De maandprijs ligt op slechts 9,99 euro per maand. Zijn er meerdere gezinsleden die gebruik willen maken van Apple Music? Kies dan voor het zogenaamde familieabonnement, deze kost 14,99 euro per maand. Het voordeel is dan dat er 6 personen kunnen verbinden met Apple Music.

Muzieksmaak

Met Apple Music kun je nieuwe artiesten en muziek ontdekken. Misschien vraag je je af hoe Apple weet welke muziekstijl je leuk vindt? Dat werkt heel simpel, je kunt namelijk je muzieksmaak aangeven. Dit kan op eenvoudige wijze, in een paar minuten weet Apple precies welke muzieksoorten je mooi vindt. Je kunt vervolgens nieuwe muziek ontdekken en beluisteren. Misschien ontdek je wel een artiest waar je nog nooit eerder van hebt gehoord maar waarvan je de muziek helemaal geweldig vindt! Kortom, Apple Music is zeker de moeite waar om eens uit te proberen. De eerste 3 maanden kost het je niks, dus waarom zou je het niet eens proberen? Wij wensen je veel luisterplezier toe!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.