Minecraft VR

Minecraft voor de virtual reality bril is al een tijd een gespreksonderwerp tussen Microsoft en verschillende leveranciers van de virtual reality brillen. Microsoft heeft zelf al aangekondigd Minecraft beschikbaar te willen maken voor de Microsoft Hololens welke vorige week nog een prijs heeft gekregen van 3000 euro wat natuurlijk niet echt voor de normale consument weggelegd is.

Samsung VR Minecraft

Nu ook dat de Samsung VR bril al mogelijk kandidaat is gemarkeerd om Minecraft te draaien in een VR wereld zien we stap voor stap weer het virtual reality terrein winnen. Het zijn natuurlijk “geruchten” maar Minecraft is natuurlijk wel een geschikt voorbeeld voor VR en ook een goede promotie voor groeiende niche. Nu dat Samsung ook interesse heeft getoond in Minecraft VR zal het niet lang duren voordat het dan ook snel gerealiseerd gaat worden. De Samsung VR bril heeft momenteel een prijs van circa 99 euro en is daarmee de beste VR aanschaf op dit moment.

Andere bedrijven

Op dit moment is het nog niet bekend of meer bedrijven interesse hebben in Minecraft VR. Maar in onze ogen is dit wel een goede ontwikkeling voor de virtual reality branche.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.