Online opslagruimte? Gratis Bitcasa!

Online opslagruimte van Bitcasa, de beste cloud storage? Online opslagruimte wordt in allerlei soorten en maten aangeboden. Google, Microsoft en Dropbox kent iedereen wel. Sinds juli is echter ook Bitcasa voor Nederland beschikbaar. Deze nieuwkomer op de online opslagruimte markt (ze bstaan pas vanaf 2011) heeft een gratis (10GB) versie, maar de betaalde versie biedt onbeperkte online opslagruimte!

{{adsense_article}}

Online opslagruimte van Bitcasa, de beste cloud storage?

Bitcasa biedt de gebruikers onbeperkt opslaan en bekijken van foto’s, video’s, muziek en bestanden voor maar 8 euro per maand of 79 euro per jaar. Daarnaast is er, zoals gemeld, een gratis 10GB versie, wat ook al een aanzienlijke hoeveelheid is voor documenten en foto’s. Bitcasa levert ook apps voor  Android, Mac, Windows, Windows RT en het interne. Hiermee is Bitcasa opo ieder platform, op elk moment te gebruiken.

Hoewel de dienst wordt aangeboden in diverse talen, waaronder Engels, Duits en Chinees, moet wij als Nederlanders zonder onze moerstaal doen. Enkele andere opties zijn het ‘mirroren’ van meerdere PC’s en het eenvoudig delen van bestanden met andere personen.

Heeft Bitcasa hiermee de beste online opslagruimte, oftwel de beste cloud storage? De potentie heeft het zeker, maar de dienst moet zich, zeker inNEderland, eerst nog bewijzen ten opzichte van de grotere spelers. De ongelimiteerde ruimte de je krijgt is zeker een vette plus!

Link: Bitcasa

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.