Subway Surfers

Nieuwe trend in de APP games is momenteel Subway Surfers. Welke al beschikbaar is voor kinderen vanaf 3 jaar. Nu met de nieuwe Subway surfers World Tour in the mystical Middle East update wordt dit spel mega veel gedownload in de Appstores. In de nieuwe versie van de game kunnen Jake en zijn vrienden naar de magical Arabian. En zijn er verschillende nieuwe outfits te downloaden voor Amira.

Subway Surfers Spelen

Subway Surfers kan je spelen vanaf 4 verschillende devices IOS 7.0+, Android 4.0+, Amazon Kindle en Windows 8+ telefoons. Indien je Subway surfers niet kan spelen kijk dan eens op de informatie pagina van Subway Surfers hier staan een aantal handige tips. Is de subway surfers game traag dan raden we je aan even je telefoon te herstarten zodat alle programma’s die op de achtergrond lopen zijn uitgeschakeld.

Wat is Subway Surfers

In het volgende filmpje kan je zien wat de game inhoud jij speelt Jake welke moeten rennen over verschillende objecten met als doel zo snel mogelijk het eindstation te halen zonder klem te komen te zitten. Je kan extra punten verdienen door de lampen te verzamelen in de game. De moeilijkheid van het spel zit in de snelheid van het handelen dit systeem werkt volgens ons erg goed op de tablet maar op de telefoon kan het soms wat lastig zijn en kan je mis klikken omdat je zo snel moet handelen.

Met de hand getekend

De karakters inapp zijn met de hand getekend en vervolgens in een gamestudio van kiloo games ontwikkeld. De kleuren van de game zijn erg herkenbaar en zijn vaak hetzelfde. Wat van ons wel iets meer variatie had mogen hebben. Al met al hebben wij de game een aantal uur gespeeld en hebben wij ons zeer zeker vermaakt. Ook de structuur van de game is goed op orde en hebben wij geen vastlopers ondervonden wat vaak een irritatie punt is bij game Apps.fan art subway surfers

In app aankopen een nadeel van Subway Surfers

Wat voor ons het grootste nadeel is van de game zijn de inapp aankopen. Welke kunnen oplopen tot 89 euro. Dit is natuurlijk een belachelijk bedrag wat je er daadwerkelijk voor terug krijgt. Wij vinden persoonlijk dat je wel wat mag verdienen als game ontwikkelaar maar als de aankopen ingame deze bedragen hebben zijn wij behoorlijk teleurgesteld in de game ontwikkelaar welke zich toch op de jongere doelgroep richt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.