The Room Two Tips en tricks

the room two tipsHoe ver ben jij al gekomen met The Room Two? In welke kamer zit je vast? Dit soort vragen zul je de komende tijd steeds vaker te horen krijgen, en wellicht komen dit soort gesprekken je zelfs al bekend voor. We hebben het dan natuurlijk over The Room Two. De opvolger van The Room, een razend populair en bijzonder uitdagend puzzelspel dat al meerdere mensen tot wanhoop heeft gedreven.

Ben je het zat om dagenlang in dezelfde kamer opgesloten te zitten? Lees dan de volgende tips en tricks die je kunnen helpen met het vinden van de oplossing!

The Room Two korte introductie

Voor diegene die nog niet bekend zijn met The Room Two, leggen we het spel simpel uit.  The Room Two is een mysterieus en duister puzzelspel waar het de bedoeling is te ontsnappen uit een serie donkere kamers met slechts een klein aantal objecten.  Door middel van aanwijzingen zul je een manier moeten vinden om uit de kamer te weg te komen.

De prachtige 3D weergave, de geweldige atmosfeer en de lastige, uitdagende puzzels zorgen ervoor dat The Room Two opnieuw een echte hersenkraker is. Wil je echt helemaal in de sfeer van het spel komen, speel The Room Two dan met het licht uit.

The Room Two is de opvolger van het succesvolle The Room en is speciaal ontworpen voor de Apple iPad. Het spel is nu echter ook verkrijgbaar voor de iPhone, de Amazon Kindle en voor Android toestellen.

Hulp nodig met het spelen van The Room Two ?

{{adsense_article}}

Als je vast zit in een kamer, kun je natuurlijk een walkthrough raadplegen. Daarvan zijn er genoeg op het internet te vinden. Maar het geeft je echt veel meer voldoening als je de oplossing zelf weet te vinden. Toch heb je soms een duwtje in de juiste richting nodig, en zijn de aanwijzingen in het spel te summier. De tips en tricks hieronder zorgen voor een betere speelervaring zonder dat je afkijkt of vals speelt.

Tips en tricks:

  • Je kunt de camera hoek aanpassen door met je vinger over het scherm te swipen. Hierdoor kun je de kamer vanuit verschillende hoeken bekijken. Op die manier kun je wellicht een aanwijzing vinden voor het oplossen van de puzzel, die je eerder over het hoofd hebt gezien.
  • Je kunt een voorwerp vergroten door twee maal op dat object te tappen
  • Als je op het vergrootglas aan de rechterkant van het scherm tapt, kun je voorwerpen in een omgeving die je normaal gesproken over het hoofd ziet, beter bekijken.
  • Soms is het noodzakelijk om voorwerpen uit je inventaris over andere voorwerpen te plaatsen om puzzels op te lossen. Wanneer een dergelijke interactie mogelijk is zal het voorwerp van doorzichtig naar ondoorzichtig veranderen.
  • Schroom niet om op de vraagteken knop te drukken als je een hint nodig hebt. Per onderdeel kun je drie keer om een hint vragen.
  • Wanneer je geen hints meer hebt of je deze niet wilt gebruiken, kun je proberen om overal op het scherm te tappen en te swipen.
  • Gebruik daarnaast het vergrootglas en alle verschillende voorwerpen in je inventaris om er zeker van te zijn dat je alle mogelijke oplossingen hebt geprobeerd.

We hopen dat deze tips je helpen bij het spelen van The Room Two. Heb jij nog handige tips en tricks voor The Room Two, laat het ons dan weten en laat een berichtje achter!

{{adsense_article}}

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.