Torrents Time download

De Torrents Times download is een compleet pakket welke direct toegang geeft tot het downloaden van je Torrents. Je surft gewoon heel simpel naar de website van Torrents Time en installeer de versie die voor jou computer beschikbaar is. De besturingssystemen welke ondersteund worden zijn Windows 7, 8, 8.1 en 10 maar ook de Apple OSX versies worden ondersteund door de Torrents Time leverancier. De directe link naar de Torrents Time download kunt hier terug vinden.

Wat is Torrents Time?

Wat is torrents time? Browse in de bitorrent client van Torrents Time simpel naar de juiste film en klik op download simpeler kan het niet zijn. De film word automatische gedownload en je kunt vervolgens direct naar jou favoriete serie of film kijken.

Torrents time download en installeren

De installatie gaat als volgt:

  • Download torrents time
  • Start de installatie maakt niet uit waar je deze installeert.
  • Vervolgens start je de applicatie in je browser.

Voor de rest zal het even puzzelen zijn hoe de applicatie voor jou het best werkt alleen zoals je ziet is de installatie vrij eenvoudig en voor ieder te gebruiken.

Gebruik VPN

Als je torrents time gaat gebruiken gebruik dan een VPN client welke bij de software is geleverd. VPN client is erg belangrijk wat het gebruik van Torrents is nog steeds illegaal in Nederland. Door het gebruik van een VPN client ben jij niet te traceren voor partijen welke tegen het downloaden zijn. De VPN client is over het algemeen niet gratis maar de boetes voor het illegaal beeldmateriaal kijken in Nederland zijn vele malen hoger. Je kan het zien als een kleine vergoeding zoals we gewend zijn bij het downloaden via nieuwsgoepen.

Cast naar de TV

Met de handige cast functie kun je heel simpel naar je Google Chromecast of Apple Airplay streamen deze functie maakt het genieten van jou films of series nog vele malen makkelijker en leuker.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.